Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vesztettem ha nőként sosem volt párkapcsolatom?
A barátság extrákkal kapcsolat nem létezik: az egyszerű puritán szexkapcsolat, semmi több... Alantas testi vágyak kielégítése, visszatérő jelleggel, érzelmi kötöttségek, anyagi vonzat nélkül.
Ennyi!
Ha te is ennyire sekélyes vagy, mint akiknél ezt látod, akkor sajnálhatod, hogy ilyeneket kihagytál eddig, de ha kicsit többnek látod magad intellektuálisan, morálisan, akkor nem süllyedsz le erre a szintre, következésképp nincs mit sajnálnod ezen!
Nyilván itt a többség "fújolni" fog emiatt, de ez a színtiszta igazság, csak gyarlók ahhoz, hogy szembenézzenek azzal, hogy erkölcsileg nem tiszták.
16!
Lehet, attól még morálisan nullának tartom ezt a kapcsolati formát és azokat, akik ezt követik. Semmi tartás nincs bennük, alantasak, érzelmileg túlfűtöttek.
Van egy mondás, amiben hiszek: egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Akik erre a szintre süllyednek (legyen fiatal, idős, férfi, nő, barna, szőke, szép, csúnya...), azok nem érik el ezt a bizonyos szintet... Innen kezdve számomra ignorálandók.
Akkor szerezz egyéjszakásokat.
Ez rajtad múlik.
#9 Azt látod, amit látni akarsz.
Ezek szerint negatívan állsz az egész témához.
Szintén zenész, ha te is ~32 vagy.
Én például elvesztettem az érvelés képességét egy nagyon gyakori kijelentésre. Ugyanis előbb-utóbb minden potenciális jelöltből, aki hasonló korú, kijön a "persze ezt te nem értheted hiszen/azért nem érted meg, mert sosem volt benne tapasztalatod" vagy "ne alkoss véleményt, hiszen nem lesz mérvadó". Ami nyilván igaz is részben, de amikor olyan témáról formálsz véleményt, amihez nem is kell, hogy 10 éves kapcsolati tapasztalod legyen, ez elég elszomorító.
Lehet kamuznom kéne.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!