Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit vesztettem ha nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vesztettem ha nőként sosem volt párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
aug. 9. 13:36
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
33%
Hány éves vagy?
aug. 9. 13:37
 2/36 anonim ***** válasza:
31%
Attól függ
aug. 9. 13:38
 3/36 anonim ***** válasza:
37%
Jó sok csalódást.
aug. 9. 13:38
 4/36 anonim ***** válasza:
28%
Jópár centit xd
aug. 9. 13:41
 5/36 anonim ***** válasza:
90%
Jó oldalról nézve, azt a fajta boldogságot, amit egy szeretet teljes, harmónikus kapcsolat nyújt, a rossz oldalról pedig a csalódást, fájdalmas szakitást.
aug. 9. 13:45
 6/36 anonim ***** válasza:
92%
Elettapasztalatot,legyen az jó vagy rossz.
aug. 9. 13:48
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Max tapasztalatot.

De te tudod, hogy hiányzik e egyáltalán.

aug. 9. 14:01
 8/36 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem semmit. Sorokban áll előtted a sok kanos pasi, te ráböksz egyre, vagy bejön vagy nem.

Aztán mi van még? Ja, naponta reszelne rajtad a pasid, ha akarod ha nem. Ez elvárás! Aztán álmodozhatsz, bizonygathatod magadnak hogy a fószer mekkora főnyeremény. Szóval ilyenek...

aug. 9. 14:05
 9/36 A kérdező kommentje:
En azt latom hogy mindenkinek van 1-2 baratsag extrakkal kapcsolata es egyejszakasok hetente
aug. 9. 14:07
 10/36 anonim ***** válasza:
56%

A magyar átlagot elnézve szerintem nem sokat.

Van néhány férfi, aki vonzó és jó vele a szex (=jobb, mint magadnak megoldani), max. ennyit, de ilyen férfit találni is már majdnem lottó 5-öshöz elegendő szerencse kell.

Ezt leszámítva pedig csak nyertél, hidd el. Átlag magyar férfi pótanyát keres extrákkal, elvárásai az egekben minden téren, cserébe a beetetési időszakot követően még emberhez méltó, tiszteletteljes kommunikációt sem fárad nyújtani, nemhogy bármi többet. Emellé sok esetben alacsony, pocakos-csöcsös-tokás, haja is milyen, fogazata is, amikor már elengedik magukat, akkor az ápoltságnak is lőttek, legfeljebb ha elhagyják az otthonukat, akkor hozzák az alapot, egyébként te szagolhatod és undorodhatsz, továbbá döbbenetes, hogy miket és mennyit össze tudnak zabálni, leöblítve alkohollal, cigivel, ...

Átlagot írtam, nem belém kötni...

aug. 9. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!