Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti megérzitek ismerkedésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti megérzitek ismerkedésnél ha a férfi önbizalomhiányos? 😞

Figyelt kérdés

aug. 8. 20:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Rajtam egyaltalan nem latszik, ha panikrohamom van, azt viszont sokkal konnyebb eszrevenni, ha valaki onbizalomhianyos.
aug. 9. 06:43
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
#12 ez most komoly kérdés? Mikor kevesebbnek érzed magad másoknál, másokhoz hasonlítod magad mindenben ,stb. és ez rányomja a bélyeget a hangulatodra , a viselkedésedre és ezáltal a szociális életedre is. Soha nem érzed jól magad mikor emberekkel kerülsz kontaktba, mert mindenki szebb, jobb, mint te. És nem csak azokat érinti akik rondák. Te amúgy eddig hol éltél?
aug. 9. 08:13
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
🤣🤣🤣 ezt nem kell megérezni, ez rögtön látszik, a testbeszédén , a viselkedésén, az első szaván.
aug. 9. 09:19
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Valamennyire meg, de amúgy nem zavar igazából, ha a legtöbb dologban meg egy hullámhosszon vagyunk. Ezerszer inkább egy kicsit határozatlanabb, önbizalomhiányos pasi, mint egy önelégült, "ki-ha-nem-én" s*ggfej...
aug. 9. 09:24
 15/16 anonim ***** válasza:
#10 egész véletlenül nem engem láttál valahol? Sajnos tökéletesen leírtad a viselkedésemet :(
aug. 9. 15:18
 16/16 anonim ***** válasza:
6! Pedig ez tök érdekes, mert ismerkedés közben nincs vesztenivalód, tehát ott nem bukhatsz semmit, de egy kapcsolatban, ott már nagyon. Ott nagyon. Én igazán emiatt nem tudok megbízni egy nőben sem, aki összejött velem, mert onnantól van mit veszteni. Szóval, amit írsz, hogy pont erre nincs energiád azért furcsa, mert erről kéne szólnia egy kapcsolatnak, hogy biztosítjuk a másikat amikor kétségei vannak.
aug. 15. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!