Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők értékelik, ha leszólítják őket vagy sem?
Sokszor lehet olyant hallani nőktől, hogy igen, az a jó, ha egy férfi odamegy és megszólítja őket, nyilván kulturált keretek közt értem, nem a hajléktalanokra. Viszont mások meg azt mondják, hogy őket hagyják békén, nekik nem kell ez.
Én amúgy úgy gondolom, hogy a nyílt utcán, tömegközlekedésen megszólítani egy nőt nem sok értelme van, mert valószínűleg én sem reagálnék pozitívan rá és amúgyis lehet siet, el van merülve a gondolataiban. Viszont olyan helyen, ahol mondjuk rendezvény van és ilyen lazább, oldottabb a hangulat, ott csak szabad, nem? Egyik haverom mondta, hogy egy ilyen ismerkedős rendezvényen simán oda szabad menni bárkihez és legfeljebb azzal nyitasz, hogy "szia, veled még nem beszélgettem :)". Végülis úgyis az ők célja is az, hogy történjen valami.
Nincs egyértelmű válasz a kérdésedre sajnos. Lehet, hogy még a buszon is sikeres lennél, és az is lehet, hogy egy rendezvényen sem. Sajnos tényleg a kinézettel kezdődik a dolog: vonzó vagy-e, vagy legalább átlagos kinézetű? Ha átlag alatti valakinek a kinézete (értem ezalatt, hogy taszító), akkor valószínű az utcán, tömegközlekedésen nagy ívben menekülnek előle. Viszont ha bizonyos szinten vonzó vagy, megnyerő a stílusod, és a kiszemelt nő éppen egyedülálló, és nem siet sehová, nincsen kizárva, hogy még a buszmegállóban is pozitív reakcióban lesz részed.
Nekem egy egyedülálló nő ismerősöm mondta pár éve, hogy sokkal kevesebb magányos ember lenne, ha az emberek legalább olyan alapvető dolgokat mernének egymásnak kimondani, hogy szép a szemed. Szerintem van ebben igazság. Az lenne a lényeg, hogy tudjál nyitott lenni, merjél lépni, és ne érdekeljen, mi van, ha elutasítanak. Semmi egyébként, keresed a következőt, és kész.
Nyilván nem könnyű manapság se nőként, se férfiként. Ismerek 35 év körüli, egyedülálló nőket, akit várják a sült galambot. Még mindig várják... Neten nem ismerkednek, mert "távol áll tőlük." Oké. De akkor meddig várnak? A munkahelyükön szinte csak nők dolgoznak, a baráti körük is nőkből áll, ha van is benne férfi, akkor az a barátnőjük párja. Abszolút nem mozognak olyan körökben, ahol tudnának ismerkedni. ... Mondjuk, ha pont egy ilyesmi nőt találnál meg az utcán, ő még örülne is, ha kezdeményeznél nála.
Mindegy, hogy nő vagy férfi... Gyerek vagy még a témában látszik.
Emberfüggő/személyiség függő ez a dolog is, mint sok minden más is.
Jómagam a személyes nyitásokat jobban szeretem. Látni, hallani a másik felet.
Bárkivel elbeszélgetek, amíg az illető normális és nem ápolatlan.
Hogyan adod jelét, hogy erre vevő vagy? Honnan lehet tudni, hogy szívesen beszélgetnél és nem megrémülnél?
25,
Ha kultúráltan azonnal elmondod, hogy őrült szimpatikus és vonzó, nem hablatyolsz hülyeségeket, vagy áljópofizol (utálják a nők), akkor nem fog megrémülni. Ha te is bejössz neki, akkor elmosolyodik aranyosan és válaszol valamit. Ha elküld, akkor : bocs hogy zavartalak, szia és tipli tovább.
Ilyen egyszerű.
Én már házas vagyok, így nem szeretem, DE szingliként sem szerettem ha random idegenek így odajöttek hozzám a semmiből. Bennem ez olyan kétségbeesett hatást kelt, hogy csak úgy leszólít valaki. Egyszerűen nem szerettem volna így ismerkedni.
Mikor még csináltam, az a neten történt. 1-2 hétig beszélgettem emberekkel, ez jó előzetes szűrő volt, aztán ha eddig oké, akkor találkoztunk is. Persze ez után is volt mikor a randikon derült ki olyasmi ami miatt végül nem mentem bele kapcsolatba, de az előzetes szűrőm sok teljesen felesleges találkától és időpocsékolástól kímélt meg. Szóval Többször is így, netről lett kapcsolatom, és a férjemet is így ismertem meg. Nekem ez komfortosabb ismerkedési mód.
De ez nagyon egyénfüggő, van akinek bejön, ha teljesen ismeretlenül személyes kontaktba kerül másokkal. Én személy szerint nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!