Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők értékelik, ha leszólítjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők értékelik, ha leszólítják őket vagy sem?

Figyelt kérdés

Sokszor lehet olyant hallani nőktől, hogy igen, az a jó, ha egy férfi odamegy és megszólítja őket, nyilván kulturált keretek közt értem, nem a hajléktalanokra. Viszont mások meg azt mondják, hogy őket hagyják békén, nekik nem kell ez.

Én amúgy úgy gondolom, hogy a nyílt utcán, tömegközlekedésen megszólítani egy nőt nem sok értelme van, mert valószínűleg én sem reagálnék pozitívan rá és amúgyis lehet siet, el van merülve a gondolataiban. Viszont olyan helyen, ahol mondjuk rendezvény van és ilyen lazább, oldottabb a hangulat, ott csak szabad, nem? Egyik haverom mondta, hogy egy ilyen ismerkedős rendezvényen simán oda szabad menni bárkihez és legfeljebb azzal nyitasz, hogy "szia, veled még nem beszélgettem :)". Végülis úgyis az ők célja is az, hogy történjen valami.

aug. 7. 09:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

A 9 írta le a tuttit.

Én a 90-es években simán begyűjtöttem a vasárnap délután Vörösmarty tér, Váci utcában sétálgatva 5-6 telszámot, mert volt szemkontaktus többször, vagyis ránézésre szimpátia, aztán egy gyors 1 perces megszólítás és telszámcsere. Igen kb a megszólított nők fele elküldött, de semmi gond, volt elég egyedül sétálgató.

És ez így volt jooo. Azt ha udvariasan mentem oda, nem áljópofizó szöveggel, még aki elküldött azt is kedvesen, mosolyogva tette. Vagyis sztem stílus és udvarias viselkedés a nyerő.

aug. 7. 12:33
 12/28 anonim ***** válasza:
51%

11.

"még aki elküldött azt is kedvesen, mosolyogva tette."

És nagyokat nevetve, minél több ismerősnek elmesélve, hogy legközelebb együtt derülhessenek rajtad, amikor meglátnak.

aug. 7. 12:37
 13/28 anonim ***** válasza:
Egészségükre, derüljenek csak, engem nem zavar, ha elküldött, elköszöntem és bocs hogy zavartam, ennyi. Egy idegen meg azt mond a hátam mögött amit akar.
aug. 7. 12:41
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

13.

Ezt a fővárosban egész jól ellehet játszani, vidéken viszont... Két eset után ez a nyomulós lesz a helyi freak. (Nekem az egyik haverom volt ilyen "próbálkozós" kb. két hét alatt elérte, hogy az egész település rajta röhögjön - szomorú)

aug. 7. 12:47
 15/28 anonim ***** válasza:

#2,5,6,7,9

Akkor lehet már az a nulladik hiba, hogy nem járok rendezvényekre.

Tömegközlekedésen szoktam érezni azt gyakran egy-egy nő esetén, hogy de jó lenne ha le tudnám szólitani. De láthatóan azzal sem lennék beljebb.

4-es voltam

aug. 7. 13:08
 16/28 anonim ***** válasza:
Ha nincs párom vevő vagyok rá.
aug. 7. 13:19
 17/28 anonim ***** válasza:

Minél jobban nézel ki annál inkább értékelik. Minél szarabbul, annál kevésbé. A jó duma és fellépés tudja a dolgokat befolyásolni, de egy bizonyos külső alatt ez is teljesen mindegy.

Szóval nézzél ki jól.

aug. 7. 13:20
 18/28 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom a külsőmmel, magas vagyok, szálkás, talán az egy hátrány, amit sokan nem gondolnának annak elsőre, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál, ezért a nők sokszor kisfiúsnak néznek emiatt.
aug. 7. 13:27
 19/28 anonim ***** válasza:
Minden nő máshogy áll hozzá. Én pl. becsülöm, jó néven veszem, ha valaki megszólít, amennyiben kulturáltan, udvariasan teszi, olyan helyzetben, ahol nem látványosan alkalmatlan (tudom, sarkos példa, de volt olyan ember, aki aközben jött oda puncsolni, miközben a bankfiókban beszéltem az ügyintézővel :O...) és nem nagyon igénytelen... de attól még vissza fogom utasítani, ha nagyon taszít külsőre vagy bármi más miatt esélytelennek tartom a dolgot (pl. jóval idősebb vagy fiatalabb nálam)... vki szerint ez már nem megbecsülés, mert a megbecsülés az esélyadás lenne. De van olyan nő, aki meg élből ellenzi az utcán, idegennel való ismerkedést, és meg tudom érteni.
aug. 7. 14:15
 20/28 anonim ***** válasza:

Kérdező: akkor hajrá. A fiatalos külső manapság inkább előny, mint hátrány. A 60-as, 70-es években még mindenki alapból öregebbnek tűnt a koránál, és ez volt a férfiaknál a szexepil is. Lásd az akkori hollywoodi sztárokat...

Ma ha 30+-osan is 20-on évesnek nézel ki az hatalmas előny.

Én egyébként edzett férfit, aki nem látványosan balta arcú és nincs különösebb testi hibája (pl. kopaszodás) még nem láttam szenvedni a társkereséssel. Ismerek egy srácot, ő tök alacsony, de ki van gyúrva és alapból elég jóképű. Soha nem volt baja a csajozással.

aug. 7. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!