Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok hogy fogadják, ha leszólítják őket?
Szoktam olvasgatni itt a kérdéseket, és elég sok rémtörténet van. Amit a leggyakrabban említenek, hogy a teltebb nők többségénél ha kezdeményezni akarna valaki, akkor azt beteg/perverz/fétises férfinak tartják, mert nem tudják elképzelni, hogy valakinek ez lehet az ideálja. Mások azt írták, hogy a lány azt fogja gondolni, hogy csak szexre kell és könnyű prédának tartják a súlya miatt.
Én kifejezetten a kicsit teltebb lányokat szeretem, és nagyon kevés olyan van, aki szép és igényes is. Szóval a kérdés, hogy tényleg ennyire problémásak a teltebb lányok? Vagy ez hülyeség, és nyugodtan szólítsam le őket, ha látnék egyet valahol? :D
Csak hogy egy nyelvet beszéljünk, ilyen alkatról beszélek:
SAJÁT tapasztalat mielőtt a vérfeministák nekiállnak pontozni ;)
Három fajtát ismerek.
Az egyik jól érzi magát a bőrében és leszarja ki mit gondol róla, elég szabadszájú és él bele a világba.
Másik még saját magát is utálja nem, hogy a körülötte levőket.
Végül az utolsó akinél csak egy állapot mert változtat az életén és dobja a kg-kat.
Hát rajtam is van kis felesleg, meg sportolok is, de közel sem ennyi. Én ezeket akiket linkeltél, már bőven nem ducinak nevezném, hanem erősen túlsúlyosnak, pedig én se vagyok ilyen vasággyal 40 kg típus.
Nem vagyok annak a híve, hogy szégyenítsünk bárkit a teste miatt, de szerintem ez már bőven nem az egészséges kategória és nem kellene bátorítani, mert komoly egészségügyi kockázata van. Az egyik legjobb barátnőm kb 100-110 kg körül lehet és évek óta mondogatja, hogy ha majd lefogy ez és ez lesz, de semmi. Közben meg megszakad a szívem, amikor látom, hogy pl.: egy kiránduláson vagy nyaraláson nem bír X mennyiséget sétálni és mennyire sz@rul érzi magát egy strandon. De ha valaki ducinak nevezné az a puszta tények (sajnos eléggé elhízott) ferdítése és sztem nem jó irányba terelné. Na mindegy. Tudom nem a kérdésre válaszoltam.
2es jól irja.
A legjobb barátnőm az első tipus, és allandóan pörög a f*szon! És nem ilyen selejt maradékokon, hanem olyan pasikon, hogy ha nem látom, nem hiszem el!
"nem kellene bátorítani"
Ezt nem értem. Nyilván nem fogom azt mondani, hogy egyen amennyi csak belefér, mert mindegy mekkora nekem, mert nem így van. Nekem sem tetszenek az extrém kövérek, de számomra a linkeltek még nagyon nem ez a kategória. Az meg nem tudom miért baj, ha tetszik. Az már bátorítás?
Tudom, hogy a duci mindenkinek mást jelent, ezért linkeltem képet :) Nyilván nekem többminden belefér a "duci"-ba, mert tetszik. Akinek a csontsovány nők jönnek be, nekik már a 60 kiló is duci.
A nem kéne bátorítani arra vonatkozott, hogy nem kellene a komoly túlsúlyt egészségesnek beállítani. Nem kellene úgy tenni, mintha oké lenne. Egészségügyi szempontból.
De azt elfogadom, hogy mindenkinek mást jelent egy szó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!