Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok hogy fogadják, ha leszólítják őket?
Figyelt kérdés
Szoktam olvasgatni itt a kérdéseket, és elég sok rémtörténet van. Amit a leggyakrabban említenek, hogy a teltebb nők többségénél ha kezdeményezni akarna valaki, akkor azt beteg/perverz/fétises férfinak tartják, mert nem tudják elképzelni, hogy valakinek ez lehet az ideálja. Mások azt írták, hogy a lány azt fogja gondolni, hogy csak szexre kell és könnyű prédának tartják a súlya miatt.
Én kifejezetten a kicsit teltebb lányokat szeretem, és nagyon kevés olyan van, aki szép és igényes is. Szóval a kérdés, hogy tényleg ennyire problémásak a teltebb lányok? Vagy ez hülyeség, és nyugodtan szólítsam le őket, ha látnék egyet valahol? :D
Csak hogy egy nyelvet beszéljünk, ilyen alkatról beszélek:
2023. okt. 4. 15:47
11/13 anonim válasza:
Ha nagyon a külsőre pörögsz rá az nem szimpi. Szerintem az ismerkedés elején jobb ha ezeket a dolgokat magadban tartod. Egyszerűen csak érezd jól magad és légy önazonos.
12/13 A kérdező kommentje:
Ha valakivel még életemben nem váltottam egy szót sem, akkor szerinted mégis mire pörögjek rá? :D Játsszam el, hogy egy pillantás alatt megfogott benne valami, ami nem a külseje?
2023. okt. 18. 21:56
13/13 anonim válasza:
Nem így értem. Persze, hogy az embert először a külső fogja meg. Viszont van egy ösztönös büszkeség, hogy az ember szereti ha elsősorban a személye miatt szimpatikus valakinek, nem azért mert olyan formájúra nőtt amilyen. Sokkal jobb valamilyen közös témán, érdeklődésen, akármin keresztül kapcsolódni. Ismeretlenül ez akármi lehet, helyzettől függ. Valami apróság, semmi személyes először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!