Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőn lehet kiszűrni a tetovált nőket? 40F
Lol :D
Itt írogatsz nekem, közben próbálod bemesélni, hogy nem érdekel, mit gondolok.
És ha már itt tartunk, te sem a kérdésre válaszolgatsz, csak finoman jelzem. 😂
Még néhány röhejes tetkó, ami eszembe jutott, a nagyon furákat láttam emberen, élőben vagy fényképen:
- "Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok Fradista" (Ute szurkolón)
- Lenin fej
- Bányászjelképek (aki látott már ilyet, az tudja miről van szó)
- Kizárólag férfiaknál: Nyíllal átlőtt szívben valami random név pl. Mari vagy Jolán, rosszabb esetben Bandikám, még rosszabb esetben csak simán "Anyu"
- "6:3!"
- Valami primitív vers a szexről ("kemény és nagy a f*om mikor a csajodat b*om") vagy az egyén macsóságáról "Rúglak borulsz, ütlek fekszöl, velem többet nem kötekszöl", "Akármit tehetsz, olyan raj, mint én nem lehetsz" (romáknál volt gyakori egy időben)
- Horogkereszt, SS embléma, Hitler fej (rosszabb esetben Himmler fej)
- Hello Kitty
- A legfurcsább mégis az volt, aki magárat tetováltatta a halott szüleinek a sírkövét. Miért a sírkövet?
"ha valakinek nem jön be, ha a másik seggén van egy anyajegy, akkor nem jön be. Hogy ki mit gondol erről, az mindenkinek a magánügye. ennyivel elítélheted azokat is, akiknek a kerek arcú vagy fekete hajú lányok nem jönnek be"
A különbség csupán annyi, hogy míg a kerek fej meg a fekete haj ruhában is látszik rajtad, addig a seggeden az anyajegy nem. Ahhoz meg kell bántanod a másikat egy sebezhető helyzetben.
Azért sértegetni valakit, mert nem jön be neki a tetoválás? Really?!
Akinek nem jött be a tetkó, az nem sértegette se a tetkósokat, se azokat, akiknek bejön… 🤔
Szerintem baromi egyszerű.
Nem írsz rájuk. 😁
Ugyanis azt kétlem, hogy a nők olyan sűrűn irogatnak maguktól a pasikra, így nem kell attól fosni, hogy majd a tetovált nők megrohamoznak, főleg pont téged... 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!