Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik társkeresőn lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik társkeresőn lehet kiszűrni a tetovált nőket? 40F

Figyelt kérdés
Tetovált nő nekem nem kell még alkalmi kapcsolatra sem, de sajnos nagyon sok van belőlük.

aug. 6. 18:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
65%

Lol :D

Itt írogatsz nekem, közben próbálod bemesélni, hogy nem érdekel, mit gondolok.

És ha már itt tartunk, te sem a kérdésre válaszolgatsz, csak finoman jelzem. 😂

aug. 6. 19:54
 22/28 anonim ***** válasza:
21%
Rosszul vagyok a tetovált nőktől. Főleg akiknek az egész karjukat tetkò fedi, milyen jòl mutatnak mennyaszonyi ruhában 😅
aug. 6. 20:08
 23/28 anonim ***** válasza:
Hívd segítségül a mesterséges intelligenciát, hogy csekkolja la a fotókat van e tetoválás. Bár sajnos ilyenre szerintem még nem lehet használni. Kicsit túl korán tetted fel ezt a kérdést.
aug. 6. 20:13
 24/28 anonim ***** válasza:
64%

Még néhány röhejes tetkó, ami eszembe jutott, a nagyon furákat láttam emberen, élőben vagy fényképen:

- "Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok Fradista" (Ute szurkolón)

- Lenin fej

- Bányászjelképek (aki látott már ilyet, az tudja miről van szó)

- Kizárólag férfiaknál: Nyíllal átlőtt szívben valami random név pl. Mari vagy Jolán, rosszabb esetben Bandikám, még rosszabb esetben csak simán "Anyu"

- "6:3!"

- Valami primitív vers a szexről ("kemény és nagy a f*om mikor a csajodat b*om") vagy az egyén macsóságáról "Rúglak borulsz, ütlek fekszöl, velem többet nem kötekszöl", "Akármit tehetsz, olyan raj, mint én nem lehetsz" (romáknál volt gyakori egy időben)

- Horogkereszt, SS embléma, Hitler fej (rosszabb esetben Himmler fej)

- Hello Kitty

- A legfurcsább mégis az volt, aki magárat tetováltatta a halott szüleinek a sírkövét. Miért a sírkövet?

aug. 6. 20:29
 25/28 anonim ***** válasza:
44%

"ha valakinek nem jön be, ha a másik seggén van egy anyajegy, akkor nem jön be. Hogy ki mit gondol erről, az mindenkinek a magánügye. ennyivel elítélheted azokat is, akiknek a kerek arcú vagy fekete hajú lányok nem jönnek be"

A különbség csupán annyi, hogy míg a kerek fej meg a fekete haj ruhában is látszik rajtad, addig a seggeden az anyajegy nem. Ahhoz meg kell bántanod a másikat egy sebezhető helyzetben.

aug. 6. 20:57
 26/28 anonim ***** válasza:
Nincs is jobb, mint amikor pakolod hátulról, és visszavigyorog a jó rbncrndszm, és ezzel újra és újra elgondolkodni kényszerülsz, hogy hogy kerültél ide, ér-e ennyit, kell-e komolyítani, és ez komplexen kihat a helytállásodra, még a kiszállósat is képes 100% biztonságúvá tenni, egyszerűen nincs olyan, hogy ez komoly legyen.
aug. 6. 21:56
 27/28 anonim ***** válasza:
91%

Azért sértegetni valakit, mert nem jön be neki a tetoválás? Really?!

Akinek nem jött be a tetkó, az nem sértegette se a tetkósokat, se azokat, akiknek bejön… 🤔

aug. 6. 23:45
 28/28 anonim ***** válasza:

Szerintem baromi egyszerű.

Nem írsz rájuk. 😁

Ugyanis azt kétlem, hogy a nők olyan sűrűn irogatnak maguktól a pasikra, így nem kell attól fosni, hogy majd a tetovált nők megrohamoznak, főleg pont téged... 🤣

aug. 7. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!