Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik társkeresőn lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik társkeresőn lehet kiszűrni a tetovált nőket? 40F

Figyelt kérdés
Tetovált nő nekem nem kell még alkalmi kapcsolatra sem, de sajnos nagyon sok van belőlük.

aug. 6. 18:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nyugodtan írd ki, hogy tetováltak kíméljenek :)) Szerintem egy tetovált ember sem randizna szívesen olyannal, aki emiatt megveti őt, úgyhogy legalább a potenciális partnereidnek is spórolsz egy kis időt. Nekem már van ugyan egy tetkóm, de még nem tetováltként anno se randiztam volna olyannal, akinél ez kizáró ok, úgyhogy azért vigyázz, nehogy túl sok mindenkit elriaszz vele.
aug. 6. 19:17
 12/28 anonim ***** válasza:
50%
Miért lenne valaki bigott vagy csőlátású emiatt? Valakinek a túl sovány lányok nem jönnek be, valakinek a fekete hajúak, valakinek a zöld szeműek, valakinek meg a tetováltak, mert egyszerűen nem tetszik. Miért is kéne elítélni a kérdezőt?
aug. 6. 19:35
 13/28 anonim ***** válasza:
37%

12

Bigott és csőlátású, akit annyira zavar mondjuk egy másfél cm2 tetoválás, hogy emiatt nem jön össze valakivel, aki amúgy tetszene neki.

És ezt úgy mondom, hogy az életben nem akarok tetoválást. Sem kicsit, sem nagyot.

aug. 6. 19:38
 14/28 anonim ***** válasza:
36%
Amelyiken van fotó, általában kiderül. Adatlapodon is tüntesd fel a preferenciád, illetve amikor beszélgettek is bármikor felhozhatod.
aug. 6. 19:43
 15/28 anonim ***** válasza:
62%
13. Hadd döntse el mindenki maga, mi jön be neki, mi nem. ha valakinek nem jön be, ha a másik seggén van egy anyajegy, akkor nem jön be. Hogy ki mit gondol erről, az mindenkinek a magánügye. ennyivel elítélheted azokat is, akiknek a kerek arcú vagy fekete hajú lányok nem jönnek be. Egyébként nem az volt a kérdést, mit gondoltok arról, akinek nem jönnek be a tetováltak, hanem hogy a társkeresőn hogyan lehet őket szűrni. Normális tetoválatlan meg nem fog azon kiakadni, ha valakinek nem jönnek be a tetováltak, vagy ha mégis, akkor a kérdező nem őt keresi.
aug. 6. 19:43
 16/28 A kérdező kommentje:
Ha kiírom az adatlapomra, az nem elég. Nem akarom vele feleslegesen az időt tölteni, hogy nézegetem őket.
aug. 6. 19:47
 17/28 anonim ***** válasza:
51%

15

A kérdezőnek természetesen joga van úgy válogatni, ahogy akar. Nekem pedig jogom van egy osotba bigottnak gondolni emiatt. Remélem segítettem.

aug. 6. 19:48
 18/28 anonim ***** válasza:
47%
17. Annyi a probléma ezzel, hogy nem az volt a kérdés, hoyg te kinek gondolod, tehát nem ide kellett volna megírnod, hanem oda, ahol ez volt a kérdés. Itt senkit nem érdekel, hogy te mit gondolsz.
aug. 6. 19:49
 19/28 anonim ***** válasza:
44%

18

Úgy látszik, mégis, hiszen folyamatosan válaszolgatsz. :D

aug. 6. 19:50
 20/28 anonim ***** válasza:
33%
19. Csak mert hátha leesik neked, ami a szabályzatban van, hogy a kérdésre kell válaszolni, bár látom, ehhez gyengék a képességeid. Beismerni túl égő lenne, hogy tévedtél, pedig nemesebb emberre vall, mint a magadfajta trollkodó. Miattatok szär a gyakori, mert sehol nem tudtok a kérdésre válaszolni, hanem minden hülyeséget is oda kell fosni. Innen már nem fogok ide válaszolgatni, további jó trollkodást neked.
aug. 6. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!