Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden Oroszországbol kapott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden Oroszországbol kapott társkeresős email romantikus csalás lehet és ha nem ,hogy lehet kiszürni ?

Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 02:34
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Beszélsz oroszul?
2021. dec. 25. 04:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is ha jól beszél magyarul elég kicsi az esélye még angolul is a legtöbb alig tud (jártam Oroszországban és volt egy barátnőm onnan), ha random email akkor amúgy is majdnem 100% hogy kamu, de ha valakivel beszélgetsz is kérd meg hogy webkamozzatok, telefon vagy egy kép amire ráírja a dátumot és valamit amit kérsz (mert stock fotói lehetnek nőkről de olyan ahol egy lány egy papírt tart a homlokához a mai dátummal és azzal a felirattal hogy krumpli kisebb az esély) ha ezeket mind kerüli akkor kamu, ha pénzt kér kamu, ha siránkozik milyen rossz az élete próbál rávenni segítsd ki kamu és még sorolhatnám

Ha orosz nőt akarsz tanulj meg oroszul és találj egyet. Akik elakarják hagyni Oroszországot nyugatra akarnak menni ahol sok a pénz nem feltétlen magyarokhoz (exem szavai, lefordítva)

2021. dec. 25. 05:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha pénzt kér az utazásra akkor már eléggé gyanús.

Én ismerkedtem egy orosz "csajjal" ő is pénzt kért tőlem hogy ide utazhasson. Kértem hogy beszéljünk videó hívásban,de mondta hogy régi nyomógombos telefonja van 😄

2021. dec. 25. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Szinte nulla ra az esely, hogy valodi legyen. Meg akkor is vigyazni kell, ha hus-ver emberekkel beszelsz, mert sokan arra mennek, hogy az EU-ba legyen szabad bejarasuk, aztan dobbantanak tovabb nyugat vagy eszak fele. Ezert a masodik valaszoloval abban nem ertek egyet, hogy Magyarorszag ne lenne jo celorszag. Elso lepesnek tokeletes, aztan amint megismerkedik valakivel akiben tobb a sperpektiva, raakaszkodnak, mint ahogyan korabban rad is.

Penzt se kuldj senkinek, de ezt is irtak mar elottem. Egyebkent a nagyvarosokban a fiatalsag egyre jobban beszel angolul, szoval nem feltetele az ismerkedesnek az orosz nyelv. En 7 eve elek kint es az itt elo kulfoldiek kozul egy csomoan alig beszelik a nyelvet, ha egyaltalan es megis helyiekkel randiznak.

2021. dec. 25. 10:24
 5/5 Dzsoki ***** válasza:
Miért Oroszország? Bármelyik országból lehet kamu. Egyébként,mindaddig nincs gond,ameddig,nem kér pénzt. Amikor kér,az gond. Annál csak az a nagyobb,ha küldesz is pénzt.
2021. dec. 25. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!