Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőn lehet kiszűrni a tetovált nőket? 40F
3
Az a baj, hogy ezzel a nem tetováltak közül is kiszűr rengeteget.
Nekem nincs tetoválásom, piercingem, de még a hajamat sem festem. Egy ilyne bemutatkozó szöveg viszont instant off. Nem randizom bigottokkal.
Ha így akarsz szűrni, akkor a találatok száma nulla lesz, mert manapság kb. minden ember tetovált, pár szentet meg néhány olyan kellemetlen személyt, mint amilyen én vagyok.
Az egyetlen tetoválás aminek értelme van az a vércsoport a vállon, esetleg (gyógyszer)allergiák, szintén itt.
Továbbá életfogytos bűnözőkre és elítélt szexuális erőszaktevőkre, pedofilokra, állatkínzókra kellene egy olyan tetkót rakatni, amiről kb. bármilyen álruhában azonnal kiszúrhatóak, bűn szerint. Annak is volna értelme.
Esetleg titkos társaságok tagjain olyanok, amiknek különleges jelentése van és csak a beavatottak értik.
Az ilyen kriksz-krakszoknak amit a többség varratgat magára, az égvilágon semmi értelme nincs.
A legviccesebbek amiket eddig láttam:
- Bölcsnek szánt idézetek (Coelho, Müller Péter előnyben)
- Michael Schumacher összes győzelmei,
- "ÜSSD!" felirat az ujjakon
- Pulyák babakori képei, roma emberen (ennek mi értelme?)
- Random kínai betűk, amiknek valós jelentése pl. "Shanghai Porcelángyár" vagy ilyesmi
- Egy időben jellegzetes volt nőkön az a gagyi Aerosmith-es deréktetkó
- Cukinak gondolt nagyszemű állatok
- Valamelyik nagyvállalat logója "McDonalds" vagy "Coca-Cola". Ez beteges, amikor valaki átmegy élő reklámtáblába
7
Még kg millió egy dolognak nincs értelme, de attól nem kéne hisztizni miattuk.
Nekem nem tetszenek a tetoválások, de inkább teletetováltatnám a teljes testfelületem, mint hogy egy csőlátású boomerrel legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!