Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek van nőjük mennyit keresnek, és milyen vagyontárgyakkal rendelkeznek?
Figyelt kérdés
Én 35 éves vagyok és még ingyen soha nem voltam nővel. Rendszeresen sportolok, magas izmos vagyok, tehát a külsőmmel nincs baj, úgy hiszem az anyagi része az akadály. Ezért érdekelne a 20 és 40 közötti korosztályú férfiak válasza akiknek van nőjük vagy már valaha volt, és olyan nőre gondolok ami azért jó, nem feltétlen plázacica mert az nyilván nettó 1,5 milliónál indul vagy még többnél, hanem átlagosan szép nő akitől nem okádja el magát az ember. Akiknek ilyen van vagy volt, mondják meg a keresetüket és vagyonukat, hogy tudjak belőle következtetni, én mire számíthatok!aug. 5. 15:16
21/22 A kérdező kommentje:
De annyiból igen, hogy természeténél fogva a férfi jobban szereti a szexet a nőnél. Ebből pedig az következik, hogy egy nőnek nem kell bombázónak lenni, ha csak átlagos kinézetű, már akkor talál pasit aki örömmel elveszi a szüzességét. Csak az a nő marad szűz 30 környékén aki vagy valamilyen vallási okból tartogatja, de hát mivel én nem vagyok semmilyen gyülekezeti tag ezért ezek kiesnek, a másik kategória meg aki olyan hogy csak biológiai értelemben nevezhetjük nőnek, társkereső oldalon láttam 26 évest aki hirdeti magát és szegény úgy néz ki hogy még a 60 fölötti alkoholista kinézetű férfiak is röhögnek rajta. Egy férfi meg jó adottságokkal is maradhat szűz vagy kényszerülhet prostikhoz, pont azért mert a nő nem olyan szexőrült mint a férfi, éppen ezért nem teszi szét a lábát még egy kigyúrt, 10% testzsír alatti férfinak sem, ha annak nincs karrierje, nincs jó szövege és egyebek. Ellenben a férfi örömmel megdugja még a kicsit molett, persze nyilván nem elefántméretű de enyhén tulsúlyos nőt ha csak egy kis nőiesség van benne, és leszarja még azt is ha egy takarítónő aki beszélni sem tud normálisan.
aug. 7. 09:50
22/22 anonim válasza:
De pont ezért is maradhat szűz a nő, mert nem prioritás, hogy elveszitse, ha nem talál megfelelőt. Egyébként meg férfiben sem kell top 10nek lenni hogy legalább 30ig legyen valakid. Az összes huszonéves fiú ismerősömnek, aki akart, legyen kövér, vagy mondjuk szerintem csúnya, van nagyon aranyos barátnője, mert olyan a személyiségük. Az egyedüli ismerősöm, akinek sose volt nője huszonévesen, ki van gyúrva, de incel mindsettel mindenki menekül tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!