Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akiknek van nőjük mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek van nőjük mennyit keresnek, és milyen vagyontárgyakkal rendelkeznek?

Figyelt kérdés
Én 35 éves vagyok és még ingyen soha nem voltam nővel. Rendszeresen sportolok, magas izmos vagyok, tehát a külsőmmel nincs baj, úgy hiszem az anyagi része az akadály. Ezért érdekelne a 20 és 40 közötti korosztályú férfiak válasza akiknek van nőjük vagy már valaha volt, és olyan nőre gondolok ami azért jó, nem feltétlen plázacica mert az nyilván nettó 1,5 milliónál indul vagy még többnél, hanem átlagosan szép nő akitől nem okádja el magát az ember. Akiknek ilyen van vagy volt, mondják meg a keresetüket és vagyonukat, hogy tudjak belőle következtetni, én mire számíthatok!

aug. 5. 15:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
22%
Munkanélküli vagyok, nincs hol laknom, jelenleg a barátnőm tart el, és nála is lakom, 3. éve vagyok munkanélküli. Nincs jogsim, sem autóm, sem végzettségeim. Mondjuk hűtlen, de hát valamit valamiért. F
aug. 5. 16:34
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
El ne hidd kérdező ezeket! Tudtam hogy erre a kérdésre jönnek bebüfögni(hazudni) hogy hajléktalan, alkoholisták és nőjük is van, vagy legalábbis azt hiszik.
aug. 5. 16:47
 13/22 anonim ***** válasza:

Én jó nő vagyok és soha nem lennék olyannal aki valaha volt fizetősnél.

Vagy téged nem zavarna ha a párod a múltban prosti lett volna?

aug. 5. 20:30
 14/22 A kérdező kommentje:
13 de gondolom szűzzel sem azt is szánalmasnak tartanád. Sokan meg írják hogy nem számít a pénz holott már a gimnazista srácok közül is azokért vannak oda aki a Balázs kicksben vesz cipőt. A szülőktől meg csak az tud elköltözni akinek annyira gazdagok a szülei hogy megveszik a lakást. Átlag fizetés 300e, lakás bérleti díj 250e. Ha meg keresek egy 100e bérleti díjú egérlyukat akkor elmondhatom hogy független vagyok, de az sem tetszik egy nőnek ha azt mutatják fel.
aug. 5. 22:10
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én napi 3,5 milliót keresek, ebből havi 350 ezret találok meg. Nincs semmi bajom az ismerkedéssel, pedig vékony izomtalan és zsírhasú vagyok.
aug. 5. 23:37
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
De, szűzzel simán, a mostani párom is az volt, amikor összejöttünk, mondjuk én is, nem volt ezzel semmi gond. De a prostizás kizáró ok. És igen, egy 100 ezres egérlyuk vonzóbb mint mamahotel. Azt nem mondom, talán 25 alatt még nem lett volna kizáró ok, de 30 körül már éljen egyedül az ember, vagy lakótársakkal. Párom, amikor összejöttünk 200 nettót keresett gyakornokként, 4 másik sráccal albérletben. Pont az látszott rajta, hogy hajt, küzd a sikerért és az önállóságért és nem anyu pincéjében sír, hogy drága az albi. Mióta együtt vagyunk, már együtt élünk egy 4* ennyit keres. Csak csinálni kell. A kitartás és a küzdőszellem mindig is vonzóbb lesz mint a picsogás.
aug. 6. 06:45
 17/22 anonim ***** válasza:
Szegény vagy, de prostira azért még futja. Nem is vagy te olyan csóró.
aug. 6. 13:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted egy tininek mennyi pénze van? És mégis sorra dugja a legjobb csajokat.

Van pár ezer nő aki pl pénztáros vagy fizikai munkás, ők se milliókba kerülnek.

Én egy darab szar vagyok így nyilván nincs csajom, de ha neked állítólag tuti testalkattal külsővel sincs akkor ott komoly gondok vannak és nem a pénz az.

aug. 6. 16:44
 19/22 A kérdező kommentje:
Tutinak nem nevezném magam csak annyit mondtam edzek. Az meg nem derül ki, hány éve volt az a 200ezres fizetés. Ha 10 éve, akkor az nem volt csóró, éppen ellenkezőleg. Akkor az még kiemeltnek is volt mondható, most meg a 300-350 az átlag ami még albérlet fizetés nélkül is úgy elmegy hogy észre sem venni. 2022 elején amikor a háború elkezdődött nagyjából a felére értékelődött a pénz. Az sem derül ki a szövegből hány évesen voltatok szüzek. Ha 20 elején akkor még elmegy. De ha én 35 évesen még egy prostizást sem tudnék felmutatni elsüllyednék szégyenemben hogy van aki már 13 évesen nem szűz. Nem is beszélve arról, ha ezáltal szűz nőt keresnék akkor a korban hozzám közeli nők amennyiben szüzek az jó eséllyel az előnytelen kinézetüknek lenne köszönhető, azt meg aztán végképp nem tudnám lenyelni hogy másnak aki sovány vagy punnyadt van egy jó nője, nekem meg a gyúrás ellenére jutna egy hányadék.
aug. 6. 22:39
 20/22 anonim ***** válasza:
56%

4 éve volt, én 20-on eleje voltam, ő 20-on közepe, introvertált és ezért nehezen ismerkedett mindig is. Viszont ha valaha prostizott volna, elhajtottam volna. Nekem ne hozzon haza semmilyen redvát. Valahol még örültem is, hogy nem volt előttem kapcsolata, mondjuk tudtam hogy nincs betegsége biztosan, meg volt abban valami romantikus, hogy mindent együtt tapasztaltunk ki.

És egyébként, aki 35 ig csak fizetőset tud felmutatni, azzal ugyanúgy probléma van, mint a 35os szűz nőkkel, ugyanaz a kategória. Nem vagy egy szemmel sem jobb náluk.

aug. 7. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!