Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek van nőjük mennyit keresnek, és milyen vagyontárgyakkal rendelkeznek?
Figyelt kérdés
Én 35 éves vagyok és még ingyen soha nem voltam nővel. Rendszeresen sportolok, magas izmos vagyok, tehát a külsőmmel nincs baj, úgy hiszem az anyagi része az akadály. Ezért érdekelne a 20 és 40 közötti korosztályú férfiak válasza akiknek van nőjük vagy már valaha volt, és olyan nőre gondolok ami azért jó, nem feltétlen plázacica mert az nyilván nettó 1,5 milliónál indul vagy még többnél, hanem átlagosan szép nő akitől nem okádja el magát az ember. Akiknek ilyen van vagy volt, mondják meg a keresetüket és vagyonukat, hogy tudjak belőle következtetni, én mire számíthatok!aug. 5. 15:16
1/22 anonim válasza:
Jellembéli akadályra nem gondoltál esetleg?
2/22 anonim válasza:
És ha nem az anyagiak az akadály hanem a karaktered?
4/22 anonim válasza:
Hát, bro, így semmi jóra! "akitől nem okádja el magát az ember" Nagyon gáz vagy! És durván fordítva ülsz a lovon!
5/22 anonim válasza:
Amikor volt nőm, még nem volt semmim. Pár 10 ezer Ft volt a számlámon.
Most már van saját lakásom, egy nyaralóm és 10+ millió megtakarítás.
Évek óta közöm sem volt egyetlen nőhöz, még egy nyamvadt randin sem voltam, sőt nem is beszélgettem ismerkedés céljából senkivel.
Talán lehet hogy nem a pénz számít...?
6/22 anonim válasza:
Volt vőlegényem egyetemre járt, kolis volt és diákmunkázott mikor találkoztunk, nekem munkám és házam volt. Koli helyett inkább velem lakott, aztán talált munkát és szépen fellépkedett a ranglétrán. De randiztam olyannal is, aki nem dolgozott, anyja pénzelte teljesen meg olyannal is, aki 350 körül keresett. Szóval, nem emiatt vagy szingli.
7/22 anonim válasza:
Nem akarok mocsok lenni, de 100%, hogy a külsőd, a belsőd vagy mindkettő egyszerre a baj és azért jársz évek óta fizetősekhez. Nem létezik, hogy a pénz hiánya a kizárólagos oka annak, hogy nem jön össze egyetlenegy nő sem. Persze egy néhány esetben lehet róla szó, de tényleg még munkanélkülinek is akad párja.
8/22 anonim válasza:
35 évesen már valóban van anyagi szempontból is elvárása egy nőnek a potenciális párjával szemben, de 10-15 évvel ezelőtt ez még baromira nem állta meg a helyét. Akkor mi volt a gond? A férjem az anyjánál élt és diákmunkázott, amikor megismertem, 21 voltam, pont tojtam le magasról, hogy milyen vagyontárgyai voltak (egy számítógép kb). És az összes korábbi exemmel is így volt a helyzet, 17-20 évesen még nekem sem volt semmim, nyilván az volt a mérce, hogy tudunk-e menni bulizni együtt és van-e legalább külön szobája, ahol szexelhetünk. Most már 31 vagyok, nyilván nem lenne ez elég, mármint ha szingli lennék és párt keresnék, de ha valóban jól nézel ki és a személyiségeddel sincsenek különösebb problémák (kétlem), akkor mégis mivel magyarázod azt az időszakot, amikor senkinek sem számít, mije van a másiknak, csak szórakozni vágyik?
9/22 anonim válasza:
35 évesen azért már illik felmutatni valamit. Ha 35 évesen otthon laksz anyuval és hónapról hónapra élsz a fizetésedből, akkor az sokaknak riasztó lesz.
10/22 anonim válasza:
Még a ci.ány sori munkanélküli is talál nőt. Igaz, nem a legjobbat, de hát legalább p.na....
Nálad se a csóróság lesz a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!