Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik típusú férfit értékelit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típusú férfit értékelitek többre, melyik különb számotokra, melyikre néztek fel inkább?

Figyelt kérdés

1. típus: Inkább van egyedül akár 10 évig is de lejebb nem adja az igényeit, válogat a nők között és olyannal jön csak össze aki igazán vonzó számára.

2. típus: Nem nagyon válogat, lejjebb adja az igényeit mert nem akar egyedül lenni mert jobb a szex mint a marokmarcsa.

aug. 5. 12:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
Mit számít neki, hogy felnéznek rá vagy sem? Közelebb kerül attól bármilyen szempontból a céljához?
aug. 5. 12:40
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

8: 2 vagyok és szerintem kifejtettem miért nem kéne egyik sem.

Aki képes 10 évig is szingli lenni, de közben válogat világba, egyik se elég jó neki, a tökéletesre vágyik aki nem létezik az maradjon is szingli. Arra meg végképp nem vagyok vevő, hogy alkalmazkodni nem fog tudni, akarni.

aug. 5. 13:02
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Inkább az 1. típus.
aug. 5. 13:07
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

"Nem nagyon válogat, lejjebb adja az igényeit mert nem akar egyedül lenni mert jobb a szex mint a marokmarcsa."

Ha valaki csak ezért jön össze egy nővel, akkor elég hamar csalódni fog. Szerintem az a kizáró ok, ha valakinek nincs önismerete, nem fejlődött semmit 10 év alatt.

aug. 5. 13:15
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Milyen érdekes, hogy itt sokan az első típusra szavaztak ás írják kommentek-ben, hogy az az igazi. De ha itt valaki feltesz egy kérdést mert csajozási gondjai vannak akkor egyből jönnek a nők, hogy adjon lejjebb a pasi az igényeiből és jó lesz neki a tehén alkatú cigány gyári munkás nő és szabályosan vérig vannak sértve ha egy pasi ennek ellenére is tartja az igényeit.
aug. 5. 14:49
 16/17 A kérdező kommentje:
15. És miből gondolod hogy nők? Szerintem azokat lúzer incelek írják
aug. 5. 14:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nagyon nem mindegy ebben az esetben, hogy ezt az illető hogy kommunikálja és milyen igényekből ad / nem ad le. Teljesen más az, amikor végiggondolja tudatosan vki azt, miben válogat és értelmes dolgokból ad le, és amikor minden nővel összejön, akitől undorodik, mert lyuknak lyuk... ugyanígy nem mindegy, hogy vki szimplán szerencsétlen, és azért nem jön neki össze 10 éve egy nemes értelemben vett társ, vagy az a szitu, hogy 50 évesen 150 kilósan anyuval élve csak és kizárólag Gigi Hadid 20 évesen neki az okpé, és fröcsög minden ilyen nőre, hogy miért nem vele jön össze.
aug. 7. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!