Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte hölgyek, a kettő közül melyik értékelitek jobban?
Egyiket se. A nagyon drága, szipi-szupi csodajárhány jellemzően komplexusos és/vagy nagyzoló, hülyegyerek jellemet rejt, a 190 meg rohadt magas és többnyire nyúlánk, aránytalan, túl hosszú végtagokkal és fura mozgással párosul.
Ha 180+ írtál volna, tök egyértelmű lenne a döntés. Szerintem 180-185 kötötti pasik a legvonzóbbak.
Unknown expression error in line 1: "Őszinte hölgyek".
ERRORS: 1
WARNINGS: 1
Mindkettő nagy valószínűséggel kizáró ok lenne. Én 160 cm vagyok, 190 fölötti férfi nekem túl magas, ahogy a 2-es is írta. Nekem magasságban legszimpatikusabb a 170-180 közötti pasik.
Ami pedig az autót illeti. Az rendben van, ha kicsivel vagyonosabb (vagy szegényebb) nálam a férfi, de azért ekkora szakadék ne legyen (egyik irányba se), mert valószínűleg összeegyeztethetetlen lesz az életvitelünk.
Nálam egy férfi 190cm től kezdődik.
A kocsi számomra nem fontos de az, hogy a férfi milyen az igen.
3:
Remove-ADUser -Identity "CN=atlagaltalanositoharmadikvalaszolo,OU=Users,DC=gyakorikedesek,DC=hu" -Confirm:$false
🙃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!