Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú férfit értékelitek többre, melyik különb számotokra, melyikre néztek fel inkább?
1. típus: Inkább van egyedül akár 10 évig is de lejebb nem adja az igényeit, válogat a nők között és olyannal jön csak össze aki igazán vonzó számára.
2. típus: Nem nagyon válogat, lejjebb adja az igényeit mert nem akar egyedül lenni mert jobb a szex mint a marokmarcsa.
Őszintén? Mindkettőt megértem.
Amíg nincs az, hogy valaki csak azért közeledik felém, mert nincs más, addig nem igazán érdekel.
Miért kéne rájuk felnézni? Nem értem. Feltalálták a rák, AIDS ellenszerét? Nem. Úgy élik az életüket ahogyan szeretnék.
Mondjuk egyiknek se lenne esélye.
Hasonlóan gondolom mint a #2.
7
Azért, mert nem várja tátott szájjal a sült galambot, hanem tesz azért, hogy kielégítse az igényeit.
De természetesen mindenki azt kezd a szingliségével, amit akar.
Inkább a 2.
Nők közül olyat nehezebb találni, aki nem vonzó... Nos, ha neki így sem volt senki 10 év alatt, aki elég jó tudott volna lenni, akkor én erre konkrétan azt mondom, hogy EMBERTELEN magas elvárásai lehetnek. Ebből kifolyólag őt még véletlenül sem ajánlanám egy nőnek sem. Elég egy betegség, egy nehezebb időszak vagy csak annyi, hogy otthon szeretnél lazábban létezni, leereszteni, a faszi meg elkezd elégedetlenkedni, beléd áll, kritizál, kidob. Egy ilyen mellett folyamatosan lehetne görcsölni, hogy nehogy véletlenül kicsit bénán álljon a hajad, szárazabb legyen a sarkadon a bőr, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!