Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mennyire értékelitek az érzelmes férfiakat?
én nem régi randizgattam egy nővel, aki azt mondta érzelmes férfira vágyik mert az exe egy kemény érzéketlen tipik férfi volt. Bennem megkapta az érzékeny figyelmes férfit és rájött, hogy ez se tetszik neki, dobott is gyorsan.
Most vagy én toltam túl, vagy borderline-os a volt a csaj :D
"nem úgy,mint egy meleg"
Ez egy érdekes elszólás volt. Javíts(atok) ki, de én úgy vélem, hogy aki érzelmes típus, akkor annak feltételezhetően magasabb az érzelmi intelligenciája. Ha ez igaz, akkor akkor a végével meg is ölted az egész storyt. 😅
De good luck! :)
És homofób? Mert akkor kuka.
Amúgy nekem bejönne, de ilyen tényleg nincs. Nekem a vadulás sem jön be, néha sem, ilyen férfi pedig a tesztoszteron miatt nincs.
8: pontyosan :)
Volt olyan hölgy akiből hála az égnek ki is jött elég hamar a dolog, pedig tetszett és az adatlapja is rendben volt. Nem tudok az ilyen gondolatokkal azonosulni. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!