Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, hogy millión felüli fizetést hazudok magamnak társkeresőn? 40F
Figyelt kérdés
A 3 millió létminimum alatt élő magyar egyike vagyok. Régebben nőnek adtam ki magam, de azzal sokkal hamarabb lebuktam.aug. 4. 14:00
12/18 anonim válasza:
Szídják az aranyásókat, de szeretnének arannyal hódítani 🥳🤡
13/18 anonim válasza:
De mégis mi a cél ezzel? Első randin lebuksz... nem elég, hogy sikert nem fogsz elérni, még el is leszel könyvelve egy hazudós suttyónak.
14/18 anonim válasza:
Persze, mert az aranypunci az kell, mert a kis pöcörő csak arra áll fel. Az, hogy ők rondábbak mint a világháború, az nem baj. A fullos buksza tegye szét a lábát nekik, mert őkelmének csak az a jó, de mindenféle kompenzáció nélkül természetesen. ☝🏻
15/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon gyorsan le fog jönni.
Első autód, második a lakásod, harmadik hova hívod el, milyen ruha van rajtad, milyen óra stb.
16/18 anonim válasza:
Sokkal előrébb leszel, ha megtetszik valaki, és privátban meghívod egy kávéra/fagyira, amihez kedve van.
Még a helyet is te választhtod, és akkor 1200 Ft-ból megvan.
Vagy viszel neki magas sütötte pogácsá.
Mert ahogy már írták, azzal kitörölhetik, ha Ciprusra jársz nyaralni évente 4 hónapot, de őket egy 500 Ft-os kólára se hívod meg - amire minimálbérből, vagy eltartottként havi 3 000 Ft-os zsebpénzből is meg lehetne.
17/18 anonim válasza:
16: de na, ha a nő pénzéhes, akkor már abból levágja, hogy kamus az illető, hogy nem luxushelyre hívja meg... főleg a saját maga által sütött pogácsából. Jobban jár ő is, ha olyan nőt keres, aki az ő anyagi szintjén van és nem nyerte meg a genetikai lottót.
18/18 anonim válasza:
17: Úgy értem, NE írjon semmit a jövedelméről, hanem AHELYETT tegye ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!