Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő hogy társkereső oldalakra trollkodni járok?
Jobb hobbit nem tudsz kitalálni, minthogy azt a takony tóth Mátét majmolod? Az is szánalmas, amit ő művel...
Nem vagyok egy ideje társkeresőn, de komolyan, pont azokkal kell szórakozni, akik konkrét célokkal vannak ott általában? Az is szánalmas, mikor valaki komolyat keres, a másik meg játssza neki az agyát úgy, hogy csak dugni akar... Ez meg aztán főleg.
Konkrét célokkal vannak ott.
Pl. hogy növeljék az önbizalmukat.
Engem legtöbben vonzó, szimpatikus férfinak tartanak. Valóságban könnyen ismerkedek, társkeresökön pedig mindig csak addig jutok, hogy élvezik a szép nők, hogy rájuk írok, beszélek velük, meg olykor bókolok nekik, ha úgy jön ki.
Persze van kivétel.
De rengeteg nő konkrét célja a társkeresőn nem is a társa megtalálása. Egy idő után én is már csak "trollkodásbol" írtam rá a nőkre (amúgy az ráadásul még be is jön nekik, mert viccesnek tartják).
Azóta meg teljesen felhagytam vele, most a haverom nővérének a barátnőjével ismerkedek. Egyszer összefutottunk egy szórakozó helyen véletlenül, azóta alakul valami.
Interneten sem csak társkeresőn lehet ismerkedni. Létezik ennek kreatívabb módja is. Én pl tök jót beszélgetek egy ideje egy szakmai fórumról egy nővel. Azonnal megvolt a közös nevező, mivel hasonló az érdeklődési körünk. Ráadásul mindketten olyan megszállottak vagyunk, hogy szabadidőben fórumozunk róla.
De ezt nem lehet betanulni, meg eltervezni, meg taktikának használni. Vagy érdekes vagy valakinek, vagy nem. De ha nem, akkor unalmas vagy egy társkeresőn és élőben is.
A net viszont segíthet abban, hogy specifikusabb legyen az ismerkedés, random leszolitok egy szép nőt 99%, hogy nem illünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!