Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő hogy társkereső oldalakra trollkodni járok?
Elég alacsony intelligenciára vall trollkodni.
Eredetileg a társkereső célja, az élőben sikertelen vagy nehezen ismerkedő embereket összehozni, ez egy segítség nekik a párkapcsolat kialakításában.
Fölöslegesen ezeket az embereket, "szekálni" bunkósság, van épp elég bajuk.
Számomra, az egónövelés, kamu profil és még sorolhatnám micsoda szintén a bunkó kategóriába tartozik.
Az internet előtt újsághirdetést adtak fel, tehát a net előtt is megvolt a megfelelő platform. Érdekes, mert akkor még komolyan vették a társkereső rovatot, és trollkodás sem volt.
Engem aztán hót nem érdekel, te minek jársz oda. Maximum szánalmasnak tartom, ha már ennyire érdekel a közvélemény.
HA valaki nem akar neten ismerkedni, hát ne menjen társkeresőre és ne tegye. Én sem ismerkednék ott, mégsem vagyok retardált, és amit én nem szeretek, ott mások kapcsolatot találnak. Valaki csak így tud ismerkedni.
A mondatodből meg ("de legalább arra vissza szoktak írni") látszik, hogy hiába próbálod előadni magad, hogy könnyen ismerkedsz élőben. Pont itt siránkozol, hogy mennyire nem írnak vissza/nem megy ez társkeresőn. Ezért trollkodsz.
Szíved joga, trollkodásnak meg poénnak álcázni a sérelmet.
De szerintem nem te vagy egyedül, akinek ez nem megy ott, mégis ez egy plusz adott lehetőség sok embernek az ismerkedésre.
Mondom ezt úgy, hogy én pl vagyok annyira értelmes, hogy soha nem voltam egy társkeresőn sem, sőt, neten sem ismerkedtem, mert én valóban többre értékelem a személyes benyomást.
Aki tárat akar, az nyugodtan ragadja is meg a lehetőségeit, erre egy ilyen dolog többek között a társkereső. Te is inkább nőjj fel...
Igazán abbahagyhatnád! Szegényeknek a te trollkodásod nélkül is elég nyomorult az életük!
Társkeresőn a 80 kilós nő is "átlagos" testalkatú, a mondatokat kis kezdőbetűvel odahányó nő is "igényességet" emleget, és attól tartják magukat "igazi nőnek", hogy hisztiznek és azt hiszik, bármihez joguk van. Ilyen körülmények közepette csak várnak és várnak az IGAZIRA, közben fonnyadnak, híznak, és még te is cseszteted őket a trollkodásoddal. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!