Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, hogy millión felüli fizetést hazudok magamnak társkeresőn? 40F
5
Azért mert az a hajléktalan biztos nem pocakos.
Akkor olyan nők fognak rád ragadni, akik a pénzes pasikat keresik. Első randin kiderül az igazság, és megint csak csalódni fogsz. Kell ez neked?
Én egy időben társkeresőztem. Azonnal offoltam azokat a pasikat, akik a fizetésükkel hencegtek. Mert vagy nem igaz, vagy meg akar vásárolni, és ez nekem egyik sem kell.
A fizetés egy elég intim téma, hosszas ismerettség után szoktunk csak beszélni róla. Normális nő nem fog veled szóba állni.
Hányszor leírtam már, hogy nekem is teljesen mindegy hogy mennyi a fizetése, de ha nem tud randizni normálisan, én nem lehetek nő mellette akkor kuka!
Lehet hogy keres 500-at vagy 1 milliót, de nem tud meghívni egy hamurgerre mert retteg hogy ki lesz használva.
Első férjem asztalos volt, mezei dolgozó ember, nem keresett jól, de udvarolt, meghívott, karácsonyi bónuszt pedig rámköltötte.
Soha nem tapasztaltam a házasságunk alatt sem hogy bármit is sajnált volna tőlem!
A második férjem is ilyen.
Én vagyok a felesége, nekem udvarol még mindig.
De volt a kettő között olyan aki nem hozott egy szelet csokit sem, de Cipruson nyaralt, wellnessezgetett nélkülem.
Még a felezgetős bubernyákoktól is rosszabb volt, mert a felezgetős legalább elhív a nyaralásra utána hozzáteszi hogy magamat fizessem be.
Nekem nem szimpatikusak a sz@revő emberek és ennek semmi köze a jövedelemhez.
Egyik munkatársam hozott be kávét, hogy igyuk közösen (én is hoztam már), másik munkatársam azt mondta hogy ő aztán nem fog behozni kávét, mindenki hozzon magának!
Ezek mind pasik…. Egyformán keresünk.
Csak egyikünk sz@revő, másikunk nem!
Ezért nem értem hogy miért pörögnek a pasik a fizetésük mértékén….
Nem ítélem el, csak nem értem, mire jó. Magas életszínvonalat igénylő nők fognak válaszolni, és az első találkozásnál le fogsz bukni. Nagyon kínos lesz.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!