Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adjak esélyt, ti adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak esélyt, ti adnátok esélyt egy nagyon csinos nagyon vonzó nőnek aki ráadásul még kedves is és aranyos, figyelmes is, viszont mária és eladó egy dohányboltban?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy kedves aranyos nagyon jó csinos vonzó nővel. Èn 36 éves vagyok a nő meg 26, úgy néz ki hogy a nő is szeretne tőlem többet, viszont én informatikus vagyok, viszonylag magas jövedelemmel, kiépítettem az egzisztenciámat, így nem biztos hogy olyan jó ha ilyen különbözőségek vannak ráadásul még diploma kérdésében is. Szerintem fontos hogy egyforma jövedelem legyen, sem a férfinek sem a nőnek ne legyen magasabb a jövedelme.
2024. aug. 4. 10:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Mivel téged zavar, hogy dohányboltban dolgozik és nem tudod elfogadni, így adott, hogy nem.
2024. aug. 4. 11:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, neked mi fontos, mennyire és miért. Ha ez számodra fontos, nincs ezzel semmi baj, de a legtöbb kapcsolat a megcsalás és az anyagiakon való vita miatt megy szét, tehát ha ez már most probléma, később méginkább az lesz.
2024. aug. 4. 12:06
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

"Szerintem fontos hogy egyforma jövedelem legyen, sem a férfinek sem a nőnek ne legyen magasabb a jövedelme."

Mi a kérdés? De nyugi, ha te nem akarod, majd lesz ezer másik, aki boldogan kezd majd vele!

2024. aug. 4. 12:07
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha jövedelem alapján szelektálsz, félő, hogy szüzen halsz meg.
2024. aug. 4. 12:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"... kedves is, aranyos is viszont Mária..."

Huh nem teso addig oké volt de ha Mária akkor ez bukó sajnos. Meghatározó a jelentősége annak hogy Mária.:D

Nem rosszból amúgy de olyan hülyén van megfogalmazva felveti hogy troll kérdés.

2024. aug. 4. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát ha viszonylag magas a jövedelmed, épp megtehetnéd hogy eltartod, ha nagyon akarod. De van itt azért egy csomó más dolog is, pl hogy lehet hogy szégyellnéd a barátaid, kollégáid, családod előtt; vagy neki gáz a baráti köre/családja; hétvégén/késő este is dolgozik; más dolgok érdeklik, más a világlátása; nincs olyasmikhez szokva, amik neked természetesek. Az hogy rövid távon jól megértitek egymást és megvan a vonzalom, az még nagyon kevés egy jó kapcsolathoz.
2024. aug. 4. 14:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Az enyém is Mária és eladó de nem egy dohany boltban.

Nagyjából 1000x annyi pénzem van mint neki,de megoldottuk. Ha valaoban kell a csaj megoldod.

Mondjuk megveszed a dohányboltot neki, a profit pedig az övé miután kifizettet téged.

Azzal jobban jár mintha eladó marad.

2024. aug. 4. 16:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérem ne legyenek gcik a nevem miatt.

Üdv.

Mária

2024. aug. 4. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!