Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adjak esélyt, ti adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak esélyt, ti adnátok esélyt egy nagyon csinos nagyon vonzó nőnek aki ráadásul még kedves is és aranyos, figyelmes is, viszont mária és eladó egy dohányboltban?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy kedves aranyos nagyon jó csinos vonzó nővel. Èn 36 éves vagyok a nő meg 26, úgy néz ki hogy a nő is szeretne tőlem többet, viszont én informatikus vagyok, viszonylag magas jövedelemmel, kiépítettem az egzisztenciámat, így nem biztos hogy olyan jó ha ilyen különbözőségek vannak ráadásul még diploma kérdésében is. Szerintem fontos hogy egyforma jövedelem legyen, sem a férfinek sem a nőnek ne legyen magasabb a jövedelme.
2024. aug. 4. 10:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Ezt eldöntötted. Ha neked fontos, a kb egyszintű jövedelem, akkor sosem fogod olyan nagyra tartani a csajt.
2024. aug. 4. 10:27
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Ha tényleg érdekelne Mária a dohányboltból akkor nem érdekelne, hogy nincs diploma mert bármikor lehet szerezni és nem a világ értelmét jelenti. De mivel nem érdekel, csak jó lenne szexre így a diplomára és a vele járó pénzre fogod. Amúgy ha annyira okos lennél - ami nem vagy! - nem is beszélgettél volna vele ha egyszer zavar, hogy nincs olyan szinten társadalmilag mint te.
2024. aug. 4. 10:28
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Akik eladokat szednek fel azokat soha nem a csaj egszisztenciája érdekli. Hanem kb sima préda/áru csak a csaj kéznél van a sarki boltban, jovanaz mig nincs ló.
2024. aug. 4. 10:35
 4/18 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem adj neki esélyt, beszélgess vele, abban nincs semmi. Találkoztok párszor, és eldől. Máskülönben az lenne, hogy meg sem próbáltad. Lehet, hogy életed eddigi legjobb kapcsolata lesz, de előítéletek, és kőbe vésett dolgok miatt veszni hagynád.
2024. aug. 4. 10:36
 5/18 anonim ***** válasza:
56%

36 évesen még nincs családod te magadat ecire okosnak tartó suttyú infós?

Vannak itt ellentmondások rendesen!

Egy eladó örökölhet többet is, mint amennyit te egész életedben keresel... amire úgy odavagy. Bár az eszedért lehetnél így oda...

2024. aug. 4. 10:44
 6/18 anonim ***** válasza:
13%
Jah most egy dohánybolti eladócsajnak még jo hogy bejönnek a diplomás jol kereső férfiak. Szerintem szorakozz vele amig jol esik, aztán keress valami hozzád hasonló kaliberü komoly diplomás nőt. Én ezt tenném.
2024. aug. 4. 10:47
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem! A nők is feljebb választanak akkor én miért ne tehetném meg hogy legalább a saját szintemen keresek?
2024. aug. 4. 10:57
 8/18 anonim ***** válasza:
32%

Ki szavazgatja le a válaszokat? Meg egyáltalán ez mire jó?

Tőlem ezt is le lehet szavazni ilyen dedós módon, csak nem értem ez kinek mire jó. Kb semmi értelme nincs amúgy sem ennek a funkciónak..

2024. aug. 4. 11:02
 9/18 anonim ***** válasza:
43%
Minimum saját szinteden keresgélj vagy feljebb.
2024. aug. 4. 11:04
 10/18 anonim ***** válasza:
40%
Eletemben nem hallottam még olyanról, hogy egy pasinak ez fontos volt 😌 De, ha te elvárod, hogy a csajnak isnjo egzisztenciaja legyen, azzal sincs gond! Az én férjem is IT.s, szintén magas fizetéssel, de ő pont azt szerette meg bennem, amit te hiányolsz; hogy nem vagyok karrierista, hogy elvagyok a kis 550 ezres netto fizummal, 8órámat ledolgozom itthonról, ami azért elég laza, igy van időm megcsinálni a háztartást, néha meeting közben előkesziteni a vacsorának valót. Van minősegi időnk egymásra. Szerintem, neked karrierista nő való. Keress olyat
2024. aug. 4. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!