Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem lehet a magyar nőkkel ismerkedni?
Total ki vagyok mar merülve! Tele az ország szingli nőkkel, de se az utcan, se a plazakban, se a sportpalyakon, se máshol nem lehet ismeretlenül megszolitani egy not, mert zaklatásnak veszik. Az online társkeresés sem működik: 100 nőből jo ha neha 1-2 visszair..De könyörgöm, hölgyeim, ha igy alltok ti ehhez, akkor ne panaszkodjatok mar sehol senkinek hogy idézem: Nem lehet egy rendes ferfit találni, es maganyos vagyok..
."
20. persze, kanos hülyegyerekek, igy van, mikor egy táborban voltam nem vagyok már 20 éves, szóval felnőtt tábor, ott is mikor búcsúztunk el egymástól és egy öleléssel mindenki elengedte a másikat, na ott meg azonnali merevedés csak egy öleléstől, hagyjuk tényleg, és akkor még egy öleléstől is tarts távol magad, mert attól félve, hogy a másikból ez mit vált ki röhej tényleg...
igen, ha nem úgy viselkednének egyesek akkor lehetne akárhol ismerkedni, de ezek után, ki meri 100%ban bizni elsőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!