Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem lehet a magyar nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Total ki vagyok mar merülve! Tele az ország szingli nőkkel, de se az utcan, se a plazakban, se a sportpalyakon, se máshol nem lehet ismeretlenül megszolitani egy not, mert zaklatásnak veszik. Az online társkeresés sem működik: 100 nőből jo ha neha 1-2 visszair..De könyörgöm, hölgyeim, ha igy alltok ti ehhez, akkor ne panaszkodjatok mar sehol senkinek hogy idézem: Nem lehet egy rendes ferfit találni, es maganyos vagyok..

."

aug. 3. 14:22
A kérdező szavazást indított:
Azert nem, mert a nok bizalmatlanok.
Biztos benned van a hiba.
Könnyebb nekik panaszkodni, mint felvállalni egy komoly kapcsolatot
Talan nem jo helyen keresel.
A szinglik nem is akarnak kapcsolatban elni.
Menj el egy ismerkedési, randi guruhoz, egy tanfolyamra.
Passzolok.
Járj el inkabb a kuplerajba
Kit erdekel ez a téma?
1000 nőből kb.csak 5-6 akar valódi házasságot..
15 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
29%
Az fel se merült benned hogy nem a nőkkel, hanem veled van a probléma?
aug. 3. 14:28
 2/23 anonim ***** válasza:
77%

oké, több kérdés is van, a miértre nem fogja senki neked megválaszolni, azt ami neked elfogadható lenne, mert mindenki a saját kútfőjéből fogja osztani az észt, és mindenkinek igaza lesz. Tehát az igazság odát van.

Ha ki vagy merülve akkor, lazits, engedd el ezt a témát, nem lóverseny, és nem is kell rágörcsölni, mert annál távolabb lesz a cél és izzadtságszagú lesz, szóval erőlködésből ismerkedés taszit mindenkit engem is, távolról érzem aki erőlködésből akarásból ismerkedik, és teljesitményként akarja már felmutatni a társadalomnak, és magának is, hogy végre valaki már legyen, mindegy hogy nézel ki csak már legyen gyerekem, jól vagy úgy ahogy vagy, csak már végre legyen valaki, mi ez sport? ki vagy merülve? Nem lehet igen az utcán ismerkedni az a régmúlt szokása volt a mostani világban már nem divat, senki nem fog egy füttyentésre beülni veled sehová, még egy kávéra sem. Senkinek nem kell panaszkodnia, mert akarja mindenki, ezért nem megy, hidd el, ha elengeded az egészet, és nem akarsz, ott fog lenni az az egy, aki csak ott lesz, akarás nélkül ennyi…

aug. 3. 14:28
 3/23 anonim ***** válasza:
42%

A mai nőkkel, főleg a magyar nőkkel nem lehet mit kezdeni. Ezek a mai nők, a szó értelmében már nem nők, hanem férfiak, férfias jegyeket hordoznak, nincs szükségük férfira, nincs szükségük párkapcsolatra. Nekik elég a szexkapcsolat is egy jópasival és ennyiben ki is merül a mai 21. századi nő értelme, értéke és fogalma.

Sokkal több nőiesség, odaadás van egy férfiban, mint ma egy nőben, a férfiban még gyökerezik a hűség, tisztelet, szeretet, odaadás stb, a nőkből már kiveszett ez.

Építik a jövőjüket, egzisztenciát alakítanak ki, és kb most 2024-ben ez a nő.

A párkapcsolat rengeteg lemondással, formálódással jár, felgyorsult világban nincs idő már erre, tehát a nők már nem áldoznak a párkapcsolatba energiát, mert olyannyira felgyorsult az élet, hogy inkább lemondanak a kapcsolatokról és inkább megelégszenek a szexkapcsolatokkal.

Szóval felesleges energiát és időt a "nőkben" fektess, inkább prostizz, gyűjts egy jóminőségű szexbabára, már egy ilyen szexbaba, teljesen mértékben betudja tölteni egy nő szerepét, sőt, többet is ad mint egy igazi élő nő, 1. nem csal meg, 2. nem hazudik, ezzel a két dologgal a nők 100%-án túltesz egy szexbaba. F

aug. 3. 14:31
 4/23 A kérdező kommentje:
A barátaim szerint joképu vagyok, es sportolok is evek ota....A szex baba draga: 350-850 000 ft es nem beszél, nem jon velem sehova sem es nem szül gyereket sem.A prosti is draga!
aug. 3. 14:42
 5/23 anonim ***** válasza:
41%
Az újabb szexbabák beszélnek már, és a bőrük meleg, tudsz vele beszélni mindennapi dolgokról, problémákról stb-ről. Igen, gyereket nem szül, de cserébe nem is sérülsz.
aug. 3. 14:43
 6/23 anonim ***** válasza:
42%

Tudod, ez roppant érdekes ám... Én és itt is olvastam, hogy több nő ugyanis pont azt tapasztaljuk, hogy nem kezdeményeznek már a férfiak, nem szólítanak meg, csak néznek.

Ma is kinn üldögéltem a strandon. Holnap is kinn fogok. Úgy 2 hónapja ez megy most már minden hétvégén. Mindig úgy próbálok elhelyezkedni, hogy ne legyenek közvetlenül mellettem pár centire mások "közönségként". Egyedül vagyok, nincs bedugva a fülem, nem csak a telefont bámulom, figyelek, keresem és tartanám is a szemkontaktust. Semmi. Így sem. Ennél jobban nem tudok lehetőséget teremteni. És azt látom, hogy más nőkhöz sem mennek oda. Nem szokás már. Mindenki a "sajátjaival" foglalkozik.

Offline és online sem megy az ismerkedés. Akinek van erre alkalmas társasága, ahol nem kínos akár többeken is "végigmenni", annak jó, nekünk, többieknek meg boldog magányt, tele az ország örökbefogadásra váró cicával, kutyával 😏

aug. 3. 14:46
 7/23 anonim ***** válasza:
69%

nem a külsőségekre kell gyúrni, bár az sem elhanyagolható, ha jóképű vagy attól még lehet belsőleg 1000 olyan tulajdonságod ami taszitja a nőket és persze forditva is igaz. Nem tárgyakat kell venni és nem használati tárgyként kell a nőre nézni, hogy majd ezt és azt adja nekem.

Nem, te sem egy pénzautomatként léteznél egy nő mellett, és ő sem egy gyerekgyártóként.

Mindenki megfogja találni akire "szüksége" van

épitsd az erényeidet és jönni fognak higgyél benne

aug. 3. 14:47
 8/23 anonim ***** válasza:
0%

6. az erőlködéstől menekülnek a nők, és forditva is ahol azt látják, hogy ráhajtok, mert legyen valami, az taszitó.

sorban álltam egy gyógyszertárban, és előttem állt egy jóképű férfi és maga elé engedett, majd mikor végeztem és ő is elhivott egy kávéra.

Régen ez ment ma már nem hiszem, hogy elmennék bárkivel is ez spontán történet volt, és nem készült rá, hogy elhiv valakit.

A spontán jövő dolgok sokkal de sokkal életszerűbbek, mint amikor ráfeszülsz valamire

aug. 3. 14:52
 9/23 anonim ***** válasza:
40%
Talán ha nem luknak néznéd őket..
aug. 3. 14:56
 10/23 anonim ***** válasza:
56%
#8 Ez rendben van, csak az a helyzet, hogy ez a gyógyszertáras-kávéra hívós példád ma már nincs. Nem tudom, mikor történt ez, de velem pl. ilyen még soha, és nem látom magam körül sem, hogy így idegenek, spontán módon, hétköznapi helyeken. "Mondom", még kifejezetten ismerkedésre alkalmas helyen sem teszik! Az ezt megelőző példám május végén egy kisebb fesztiválról ugyanez. Ott is csomószor voltam egyedül a nap folyamán, nyitottan, keresve a lehetőséget, senki nem jött oda sem hozzám, sem más nőhöz. A legszebb az volt, hogy két társaság, akiknek egy-egy tagja ismer(het)te egymást, sem vegyültek, csak egy üdvözlés volt, és mentek tovább külön. Akkor?
aug. 3. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!