Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem lehet a magyar nőkkel ismerkedni?
Total ki vagyok mar merülve! Tele az ország szingli nőkkel, de se az utcan, se a plazakban, se a sportpalyakon, se máshol nem lehet ismeretlenül megszolitani egy not, mert zaklatásnak veszik. Az online társkeresés sem működik: 100 nőből jo ha neha 1-2 visszair..De könyörgöm, hölgyeim, ha igy alltok ti ehhez, akkor ne panaszkodjatok mar sehol senkinek hogy idézem: Nem lehet egy rendes ferfit találni, es maganyos vagyok..
."
10. a kulcs itt van: keresve a lehetőséget, senki nem jött oda sem-..
nem keresni kell a lehetőséget, a lehetőség jön magától, nem kell bele fizikai energiát fektetni effektive, és a társat sem keresni kell, ezeket a cselekvéseket kell kivenni a képletből.
Az akire "szükségünk" van jönni fog, akarás nélkül és itt aláhúzva a görcsölés, akarás, keresés, egyéb tevékenységeket, nem kell akarni sem vágyakozni semmit, mert ezek mind a hiányt állapotát tükrözik.
Barátom nem nézel ki elég jól. Ez a titok. És a szörnyű valóságtól, a kornyezeted már mint barátok és család megkímélt persze hogy nem vágják a képedbe hogy például olyan az arcod mintha pék lapáttal vertek volna pofán. Kegyes hazugság.
Sokan vagyunk ám így semmi különös. Lépj tovább és kezdj vmi hasznos hobbit mert kár pazarolni az időt és energiát.
amikor ilyen privátot kapnál nőként akkor nem tudom mit szólnál, hogy kivagy az ismerkedéstől, mikor egy szimpla kommentelésem után ezt küldi nekem valaki privátban nem tudom talán pasinak nézett, és úgy is kellettem volna neki? de mindegy, szóval ha nem is látsz valakit de rádugranak és ilyen szemeteket irnak, akkor mit várnak élőben?
..
Szerencsére én nyitott vagyok a befogadásra.
Pl. szívesen befogadnám a te méretes 25 centis néger brokidad, Kunta-kinte!
Miért? Azért mert a sok kanos férfi bocsi kisfiú akik megalázkodva futnak a nők után, online világban ugye őket hivjuk simp-nek. Nyilván amit irok nem mérvadó az egész országra de érdemes szétnézni hétvégén Bp bulinegyedeiben. Ott aztán van mindenféle pasi aki nőt akar, folyamatosan jobbnál jobb ingerek érik a nőket, online ugyanez ki sem kell mozdulniuk. Változott a világ, ma már a nőnek elég ha egy fokkal szebb az ördögnél. Az a férfi aki ki meri mondani az igazságot meg egyből incel, nőgyűlölőnek lesz titulálva. Mi férfiak vagyunk amúgy a hibásak a nők csak kiélvezik a punciéhségünk miatt teremtett előnyöket.
Itt már minden nő azt hiszi ha csak hozzászól a pasi ugyan mi mást akarhat mint kikezdeni vele, holott lehet hogy csak épp nincs mobilnetem és tényleg keresek egy helyet vagy ezernyi ilyen lehetőség van, inkább hozzájuk sem szólok a ránézésre 18-45 nőkhöz abban a hitben vannak hogy aki rájuk köszön már hátsó szándékai vannak. Iszonyat paranoiásak és mellé irreális elvárásaik vannak ez a legrosszabb kombó.
"Változott a világ, ma már a nőnek elég ha egy fokkal szebb az ördögnél."
Teljesen telitalálat ... Úgy érzem, hogy egy magyar nőnek az a társkeresés, hogy vagy jön a tökéletes külsejű, gazdag családból jövő tehetséges férfi, aki tökéletes belső tulajdonságokkal is rendelkezik, vagy akkor maradnak egyedül ..
jajmár, hagyjuk, azt hiszek, ha rájuk köszönsz már hátsó szándékaik vannak,
17amikor az utcán sétálva nappal a mellemhez nyúlv belemarkoltak, holott egyáltalán nincs nagy mellem.
amikor este 8 -körül szintén sétálva elállja az utamat egy férfi addig el nem enged amig meg nem csókolom
majd egy szórakozó helyről hazamenet szintén gyalog a szoknyám alá nyúlnak
és akkor biztosan ne ijedjen meg a nő, ha éppen közeledsz feléje?
mert biztosan csak tényleg a buszindulást kérdezed, vagy hány óra van jah..
áááá, csak a nők paranoiásak biztoooooos, jajjjjjj
akkor minek kell ilyeneket csinálni fényes nappal az utcán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!