Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakulhat úgy valaki élete hogy 40 évesen is
egyedül van hiába tette meg a tőle telhetőt hogy társat
találjon?
#10 Akkor élj egyedül megkeseredetten. Csak a saját életedet bäszod el ezzel a hozzáállással.
aug. 3. 10:53
Szerencse is kell hozzá bőven!
aug. 3. 11:09
Nem olyan bonyolult ez. Ha férfi vagy, akkor töketlen vagy és megérdemled a sorsod. Tudom, mert én is töketlen voltam, sokáig tartott, amíg sikerült kitörnöm. Ha nő vagy, akkor vagy nagyon csúnya vagy, vagy bolond.
aug. 3. 11:18
#13 Hogy sikerült tököt növesztened? Komolyan kérdezem, nem bunkóskodásból vagy ilyenek!
aug. 3. 11:22
#14 Ha felismered a problémát, az fél siker. Kevesebb agyalás, és el kell járni emberek közé, ahol lehet gyakorolni a kommunikációt. Ha normálisan, mosolyogva megszólítasz valakit, valószínűleg ugyanúgy fog válaszolni. Sport, nyelviskola, munkahely, hobbi stb. Valami biztos akad. Az is segített, hogy van pár dolog, amiben jó vagyok. Lényegtelen hogy mi az, az a fontos hogy elismernek, és ez önbizalmat ad. Egyszer írta valaki hasonló kérdésre, hogy szándékosan belemegy olyan helyzetbe, ami számára kellemetlen, de leküzdi, így gyakorol. Visszagondolva én is csináltam ezt. Szóval nem én lettem a domináns hím a környéken, de nem okoz problémát konfliktust felvállalni, társaságban beszélgetni, társaságban nekem tetsző lányhoz odamenni, ha pl. kiderül hogy nem aktuális, akkor mosolyogni, továbbállni. Megvannak azért a korlátaim is, pl. soha nem tudtam szórakozóhelyen odamenni lányokhoz, és úgy ismerkedni.
aug. 3. 11:36
Testi fogyatékkal élve megtehetsz te mindent, max barátként tekintenek az emberre.
aug. 3. 12:13
#15 Köszönöm a választ! 🤝
aug. 3. 12:30
Leírom az én példámat.
Nem kuksoltam soha a szobában, mindig társasági ember voltam. Sok barátom volt mindig és rengeteg programot szerveztünk. Sokat sportoltam és nagyon sok emberrel megismerkedtem.
A lányok viszont mindig átnéztek rajtam. Semmit sem találtak bennem, ami felkeltette volna az érdeklődésüket. Baráti szinten persze sokan érdeklődtek irántam, de ennél többet senki sem akart.
Nem olyan régen elkezdtem magamban számolni a visszautasításokat. Ötven után abbahagytam.
Konklúzió:
- Nyilván sosem voltam külsőre egy jó pasi.
- Valószínűleg a szerencse faktor is hiányzott, egyszerűen nem találkoztam azzal a lánnyal akinek bejöttem volna.
- Nincs olyan kisugárzásom ami megnyerő lett volna bárkinél is.
aug. 3. 12:37
Felejtős az egész, keresse másban a boldogságot. :)
aug. 3. 15:22
Azért, mert hiába vonzódott valakihez, ha az érzés nem volt kölcsönös.
Az is lehet, hogy túl magasra tette a mércét.
aug. 3. 18:40
További kérdések: