Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ismerkednétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ismerkednétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Kicsit hülye kérdés, mert nyilván csak ezek alapján nem lehet megmondani, de csak lesz olyan aki érti mire gondolok.

Szóval az a bajom röviden, hogy nem nagyon tudok hol ismerkedni. Egyetemet befejeztem, barátaim nagy része (vannak fiúbarátim is, de ők mind külföldön) lány, online pedig utálok, személytelen stb. Munkám Home Officeos.

Itt jön az, hogy az ember igyekszik keresni valami hobbit ahol lehet. Na most, én évek óta járok terembe edzeni. Nem ismerkedés miatt, magam miatt. Szeretem, kikapcsol, szeretek magamon dolgozni stb stb. Viszont nem vagyok az a típusú lány, aki a terembe "kiöltözik". Félreértés ne essék, nem vagyok igénytelen se koszos, de általában valami hosszú edzős nadrág+bő póló kombóba megyek, mert kényelmes és praktikus. Sminkelni se igazán sminkelek ha edzeni megyek (mondjuk sokat amúgy se), hajamat összefogom, nem fújok magamra kifejezetten edzéshez parfümöt és nem is illegetem/kelletem magam másoknak. Szóval nem pasizni járok:D

De igazából rájöttem, hogy ez az elsődleges hobbim, érdekel is, és hátha ott esetleg akadna ember.

Nyilván ezentúl se célzottan pasizni akarok járni, de a kérdés lényege igazából az lenne, hogy egy ilyen lánynak is van esélye ott ismerkedni ha úgy alakul vagy csak azokat veszik észre akik szándékosan "kikészítik magukat"?

2024. aug. 3. 09:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

Pár dolog, ami eszembe jutott:

1) A teremben, ahova járok, pont egy olyan lány tetszik, aki hasonlóan öltözködik, mint te: szimpla hosszú, pamut edzőnadrág, egyszerű hosszú póló felül. Nincs kisminkelve, kirúzsozva, kifestve. Mégis tetszik az arca, az a hétköznapi, mégis szép tekintete, igazi barátnőnek való lány hatását kelti.

2) Sminkelés: sem a teremben, sem máshol, sosem néztem a smiket. Alkalomszerűen szép tud lenni, de napi szinten nincs rá igényem. Akkor is a szolid, visszafogott smink jön be, a túlzott kikenést nem tartom vonzónak. Hasonlóan gondolkodom a nő testére applikált mindenféle mű dolgokról.

3) Parfüm: szerintem edzéshez nem is illik parfümözni (legalábbis semmiképp sem tolakodóan) - zavaró tud lenni, ahogy a teremben mindenféle mesterséges illatok veszik folyamatosan körbe az embert. Igazából nem is tapasztalom, hogy akár a nők is különösebben fújnák magukat edzésre, ahova járok, ott szerencsére ez nem divat. Amúgy ezzel is úgy vagyok, mint a sminkkel: néha jó, ha a nő, szeliden tesz magára valami jó illatú sminket, de a folyamatos és erős illatfelhő nekem zavaró tud lenni. (Volt egy lány, aki nagyon tetszett, emlékszem mennyire szerettem a bőrének a természetes illatát. Semmi szükségét nem éreztem bármi kiegészítésnek. Néha tett magára valamit - az is finom volt, de leggyakrabban nem, és nekem ez tökéletes volt.)

4) "De igazából rájöttem, hogy ez az elsődleges hobbim, érdekel is, és hátha ott esetleg akadna ember." - Ezzel semmi gond nincs, szerintem ez egy egészséges hozzáállás.

5) "nem is illegetem/kelletem magam másoknak" - Nagyon helyes, ez közönséges viselkedés lenne, számomra nem vonzó. Ezzel együtt természetesen a sima beszélgetésbe elegyedéssel teljesen okés. Nyitott szemmel kell járni, kedvesnek kell lenni, a mufurc viselkedés nem célravezető.

6) A fő kérdésre reagálva: Igen, határozottan járnék egy ilyen lánnyal, nekem kifejezetten vonzó.

7) Ezzel együtt nem gondolom, hogy a konditerem ideális helyszín lenne az ismerkedésre. Oda jellemzően edzeni járnak az emberek. Mondom ezt úgy, hogy volt munkatársam, aki ott ismerte meg a feleségét, és én is elegyedtem máe több alkalommal is baráti beszélgetésbe. Mégis, itt nyilván az edzés van fókuszban, amit a hosszas csevegés nem tesz lehetővé. De azért nincs kizárva az itteni ismerkedés: egy pár szó több alkalommal is, aztán edzés után megvárjátok egymást, tovább mentek enni valamit, stb. - és ott már folytatódhat a dolog. Igazából csak a kölcsönös szimpátiát és nyitottságot kell kipuhatolni, a többi utána alakulhat az edzésen kívül.

8) "Na igen itt jön az, hogy zenéthallgatok edzés közben." - Hát, mondjuk nálam ez egy fájó pont tud lenni. Ugye látod, hogy hiába szólnál hozzá, úgyse hall semmit. Nem akarod zavarni. Ezen kívül eléggé be tud pöccenteni, hogy mostanában már többedik alkalommal megyek végig a konditerem végéig érkezéskor, 3 méterenként odaköszönök mindenkinek, hogy "sziasztok", de mindenki b.szik visszaköszönni, mert fülében az a dugó. Vagy: odamegyek valahova, ahol rajta van hagyva a súly, megkérdezem, h "bocs, használod ezt?", aztán veszi ki a füléből, hogy "bocs, mit kérdeztél?", én meg ismételhetem. Mindegy, lehet már csak nekem van ezekre igényem, tény, hogy nem vagyok már a tiktok generáció, de régen ez természetes volt, hogy az emberekkel lehetett beszélni. Ma meg már mindenki lemegy üveges szemmel, benyomja a fülébe az infúziót, aztán úgy elszeparálva a világtól edz. De ez szerintem nem emberi közösség, hanem társas és tömeges magány.

9) "ha egy lány/nő úgy megy el edzeni, hogy "ki van öltözve" akkor rögtön arra gondolnak a férfiak, hogy ezt nekik csinálja?" - Nem erre gondolok, hanem inkább arra, hogy ezt a divatot vette fel magára a médiából (közösségi média, reklámplakátok, stb.). De természetesen ez a társkeresésre kihegyezett öltözködésforma, azt kár lenne tagadni. Nyilván esztétikailag nekem is tetszik, esetenként elindul a fantáziám, de edzésen ezt gyorsan elnyomom, mert nem erre akarok koncentrálni, és ahogy írtam, én nem ez alapján választanék hosszú távú komoly kapcsolatra.

Szóval egy szó, mint száz, szerintem semmi probléma nincs az öltözködéseddel/viselkedéseddel, nem hiszem, hogy emiatt bármi hátrányod származna ismerkedés terén. Azzal egyetértek, hogy nagyon nehéz manapáság ismerkedni (pl. én is home office-ban töltöttem éveket, most épp in-office, de ott meg alig van nő...), de ez egy általánosabb, és ettől független kérdéskör.

2024. aug. 3. 11:51
 12/20 BohócKolbász ***** válasza:
71%

Teremben szerintem a legegyszerűbb úgy ismerkedni hogy megkérdezed a szimpatikus arcot hogy működik ez vagy az a gép. Esetleg ott a B-terv. Kérd meg hogy legyen a kísérő, aki leveszi a súlyt rólad ha beállna a karod/lábad/stb.

Egy kicsit kell játszani majd. De alap ismerkedéshez elég.

Ha mákos leszel, együtt ihattok egy fehérjét. :)

2024. aug. 3. 12:01
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Hülyének nézném a nőt aki nem tud rájönni magától egy kondigép működésére olyan egyszerű szerkezet mint egy kalapács. Menj el szórakozni valahova majd ott felszednek
2024. aug. 3. 12:06
 14/20 A kérdező kommentje:

Inkább olyanra gondoltam, hogy megkérek valakit, hogy pl.: a csigán cserélje ki nekem a fogást, mert ilyen már előfordult, hogy magasan is van (én meg alacsony), van ami nehéz is és ha már többedik gyakorlat, akkor már fáradt a karom/vállam és kínlódok vele😆😅de ezt sem ismerkedésre csak tényleg volt ilyen, hogy kellett volna némi help.

Igyekszem majd akkor a fülest kevesebbet betenni, kivenni piheneskor stb. Tényleg van olyan, hogy mintha valaki köszönne a háttérben csak én nem hallom és mindig arra gondolok, hogy "sorry ne nézzetek bunkónak, nem neveletlen vagyok csak zenéthallgatok". De majd igyekszem kicsit minimalizálni.

(Tiktokot meg ilyen baromságokat nem használok, tudom nem volt kérdes csak valahol felmerült)

2024. aug. 3. 12:58
 15/20 anonim ***** válasza:
A póló oké, de akkor már legaább rövidnadrág legyen rajtad, vagy cicanadrág.
2024. aug. 3. 14:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ötlet amit az utolsó valaszodban írtál nem rossz. És ne felejts el kedvesen mosolyogni utána.

Én ugyanilyen félénk, nehezen ismerkedős voltam mindíg.

Egyszer hosszú idő után beszélgettem egy mondhatni fiú barátommal/haverommal, aki már tiz éve az exem és mikor szóba jött ez, hogy mindketten ha előttünk van a lehetőség, elszalasszuk,(sőt én inkább oda sem nézek zavaromban ha valaki tetszik) azt mondta hogy ne legyek bambula, nekem nőként elég ha szemkontaktust tartok aztán elmosolyodok és a többi úgyis jön majd. Mondjuk ezt egy kisebb szórakozóhelyre értette, mert az jött szóba akkor, de van benne valami. Ennek ellenére kérdéses a kölcsönös vonzalom az illetővel illetve, valamint én akkor sem tudnék így "kezdeményezni" . Aztán lehet mai fejemmel ha szingli lennék lehet már lenne bátorságom, de mivel nem vagyok, így nincs okom próbálgatni az női erőmet, ahogy ő mondta 😀

Sok sikert kívánok, csak bátran, de szerényen😉

2024. aug. 3. 20:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok félénk, de valahogy a terem kicsit más, passz. Valszeg ezt fejben kell rendberakni.
2024. aug. 4. 10:25
 18/20 BohócKolbász ***** válasza:

Tényleg... eszembe jutott amúgy a Home Office munkád is.

Simán dolgozhatnak mások is ebben a felállásban azok közül akik a teremben edzenek. Szóval mikor mondod mivel foglalkozol akár "szakmázni" is lehetne.

El kell érni a kiszemelt segíteni akarását. Még ha nem is kell segítség, de lehetőséget lehet teremteni az ismerkedésre. Szerintem ez a kulcs.

2024. aug. 4. 10:58
 19/20 A kérdező kommentje:
#18 ja persze. Nincs kiszemelt egyelőre, csak (előrelátó vagyok😂😅) hátha egyszer úgy alakul.
2024. aug. 4. 15:21
 20/20 BohócKolbász ***** válasza:

Biztosan már most is van akinek bejössz. Nyitott szem, csupa fül.

Jó csaj vagy ne feledd. 😊

2024. aug. 4. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!