Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ismerkednétek egy ilyen lánnyal?
Kicsit hülye kérdés, mert nyilván csak ezek alapján nem lehet megmondani, de csak lesz olyan aki érti mire gondolok.
Szóval az a bajom röviden, hogy nem nagyon tudok hol ismerkedni. Egyetemet befejeztem, barátaim nagy része (vannak fiúbarátim is, de ők mind külföldön) lány, online pedig utálok, személytelen stb. Munkám Home Officeos.
Itt jön az, hogy az ember igyekszik keresni valami hobbit ahol lehet. Na most, én évek óta járok terembe edzeni. Nem ismerkedés miatt, magam miatt. Szeretem, kikapcsol, szeretek magamon dolgozni stb stb. Viszont nem vagyok az a típusú lány, aki a terembe "kiöltözik". Félreértés ne essék, nem vagyok igénytelen se koszos, de általában valami hosszú edzős nadrág+bő póló kombóba megyek, mert kényelmes és praktikus. Sminkelni se igazán sminkelek ha edzeni megyek (mondjuk sokat amúgy se), hajamat összefogom, nem fújok magamra kifejezetten edzéshez parfümöt és nem is illegetem/kelletem magam másoknak. Szóval nem pasizni járok:D
De igazából rájöttem, hogy ez az elsődleges hobbim, érdekel is, és hátha ott esetleg akadna ember.
Nyilván ezentúl se célzottan pasizni akarok járni, de a kérdés lényege igazából az lenne, hogy egy ilyen lánynak is van esélye ott ismerkedni ha úgy alakul vagy csak azokat veszik észre akik szándékosan "kikészítik magukat"?
Őszintén?
Nyilván előbb észrevesz az ember , feltűnőbb úgymond egy testhez álló trikó ami kiemeli a feszes alkatot.
De alapból mindenkin látszik, hogy milyen alkata lehet. És ha fejre, arcra is szebb vagy akkor nincs probléma.
De lehet azt látják rajtad, hogy nem is akarsz ismerkedni. ---> én többnyire ezt szoktam észrevenni edzőteremben, hogy mindenki elvan csinálja a dolgát és nem nagyon figyel a másikra, mak ha szünetet tart vagy isznak valamit...
Lehet, hogy neked kell először szóba állnod valakivel, ha el akarasz kezdeni akárcsak beszélgetni is.
Valahogy jelezned kell a környezetednek, hogy nyitott vagy a közeledésre. Ha végig be van dugva a füles a füledbe / fejeden a fejhallgató, csinálod az edzésedet, rá se nézel másokra és még az öltözködéseddel is azt sugallod, hogy ne nézzenek téged, akkor nem fog senki kezdeményezni.
Ha valaki tetszik, akkor valahogy fel kell hívnod magadra a figyelmét és jelezned, hogy nyitott vagy a közeledésre. Aztán vagy megteszik az első lépést vagy nem. De ha nem vagy ebben hagyományos, akkor te is kezdeményezhetsz.
Na igen itt jön az, hogy zenéthallgatok edzés közben. Máshogy nem megy😄🙈
A pólóval nem takarni akarom a testem, bár tény hogy a mellemet se akarom kirakni, egyszerűen így kényelmes🤷♀️ én nem tudnék csak egy sportmelltartóban edzeni, mert feszengenék, hogy nézik a mellem (az van😆).
Amit írtok teljesen jogos, én is gondoltam rá. Gondolom ha pihenek és esetleg látok valakit aki tetszik, akkor majd ott "kell" aktívabbnak lenni. De nem erőltetem csak ha úgy alakul.
Egyébként kérdés: ha egy lány/nő úgy megy el edzeni, hogy "ki van öltözve" akkor rögtön arra gondolnak a férfiak, hogy ezt nekik csinálja? Ez már csak kívancsiság😀
Vajon kinek csinálná?
Szokták mondani, hogy ő neeeem, ő csak magának öltözik ki, nem a pasiknak, nem másoknak. Aztán ha megkérded, hogy akkor is így kiöltözne, ha ő lenne az utolsó ember a világon, akkor szoktak pillázni...
Jó hát én nem tudom, eddig sose akartam ott ismerkedni😂😅.
Ehhez az is hozzátartozik, hogy sokáig bizonytalan voltam a teremben. Jó SOK idő kellett (évek) mire megszokom. Sokáig a béka feneke alatt volt az önbizalmam. Aztán idővel ez kezdett helyrerázódni, mert jobban nézek ki sokkal, mint mondjuk 5 éve, nekem az öregedés (így is fiatal vagyok és annak is nézek ki) jót tett, az arcom szerintem kifejezetten szebb, mint mondjuk 5 éve stb stb. Meg se fordult ez korábban a fejemben.
#7 elfogadom, bár nem tudom hol írtam, hogy maszkulin vagy igénytelen lennék, de oké:)
Elfogadható.
Ha rendszeresen jársz akkor szerintem csinálhatsz olyan, hogy heti 1x ilyen ismerkedős napot tartasz. Ezen a napon a napon csak ilyen lazább edzést csinálj, csinosítsd ki magad, vegyél fel testhezállóbb ruhát, akár a sportmelltartó is jöhet. Had lássák milyen szép vagy. A füllhallgatót se használd ezen a napon. Az edzéseket is úgy csináld, hogy a férfiak közelében legyél és meg tudjanak szólítani, ne bújj el egy sarokban. Így nagyobb eséllyel fel tudod kelteni valaki érdeklődését én azt mondom.
A többi napon csináld úgy ahogy szoktad, de néha csinálj ilyen különleges napokat.
Nézd, minden lányt, úton útfélen mindenhol megnéznek ránéznek a szép és jó az alakja.
Ez egy teljesen általános hétköznapi dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!