Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Mivel egyre kevesebb magyar gyerek születik, előbb-utóbb jelentős munkaerőhiány lesz (ahogy minden nyugati országban is történt). Tehát tudnának dolgozni, nem kell őket eltartani. Bőven van választék, olyat kell idehozni, aki képes dolgozni is a női kötelességei ellátásai mellett.
Mondod ezt chadként. Úgy könnyű beszélni.
Mivel van a problémád. Azzal hogy mindenki éljen hűséges, tisztességes, normális életet és senkinek ne menjen tönkre az élete a részletezett problémák miatt?
Én is kidolgoztam tudományosan egy intézkedést. Az enyém csak 2 pontból áll.
1. Kérdezőt sürgősen bezárni.
2. Soha ki nem engedni.
Érdekelne, mit szóltok hozzá 😁
A behurcibálandó 4-500 ezer nőt miből vennéd meg? Mert egyik ország se adna mosolyogva nőket (akaratuk ellenére) mert Ince Vince farka pina nélkül kókad. A nők meg minek jönnének, vagy főleg, minek maradnának? Ez olyan anyagi ráfordítást követelne meg, akár veszed a rabszolgát, majd eltartod, akár csábítod valamivel és utána pénzeled, ami soha nem térülne meg. A is klónozás fszság. Hallottál már a genetikai sokszínűség fontosságáról? Akkor már a születendő gyermekek nemének tudatos megválasztása (létező opció), meghatározott számú fiú és lány gyermek "engedélyezése" évente. Ha a "férfitöbblet" a probléma szerinted, vagy valamely incel koalíció szerint.
Amúgy jól is néznénk ki, ha ez a katyvasz, amit elénk tártál létrejönne. Külön külön is sérti az emberi jogokat, hát még így csomagban. És a legszebb, hogy senki nem járna vele jól, csak a többlet jogokat élvező incelek.
Nem tudom Orwel Állatfarm című műve ismerős-e, de ti lennétek benne a disznók, akik az egyenlőségen belül mindig "egyenlőbbek".
Nagy szerencse, hogy egy marginális kisebbség vagytok. Mikor valami radikális csoport szerzi meg valamiképp a hatalmat (vagy egy elborúlt radikális vezető) abból jó sose sül ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!