Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lentiek közül melyik incelnek főtt már le végleg a kávé?
Figyelt kérdés
júl. 30. 11:13
A kérdező szavazást indított:
35f incel
36f incel
37f incel
38f incel
39f incel
40f incel
41f incel
42f incel
43f incel
44f incel
22 szavazat
1/21 anonim válasza:
Mindennap lehet kvzni, amíg lélegzel.
2/21 anonim válasza:
Az itteni incelek egyikét se viselné el senki, úgy is hogy fogalmunk sincs hogy néznek ki.
3/21 anonim válasza:
Az itteni incelek nem is incelek valójában, csak sírós, picsogós kisfiúk, akik ahelyett, hogy cselekednének, inkább nyafognak.
6/21 A kérdező kommentje:
Azért érdekes hogy azokra szavaztok akik legtöbbet kommentelnek, ld. én 38F incel és a maláj, kövér, liberális 40F incel....
Pedig írtam egy csomó életkort még.
38F incel
júl. 30. 11:52
8/21 anonim válasza:
Az osszes incelnek lefott a kave. Keptelenek vagytok a kis burkotokon kivul szemlelni a vilagot, teljesen beszukultek vagytok, elvarjatok, hogy a tarsadalom tobbi tagja alkalmazkodjon a kis mareknyi csoportototkhoz. Az eletben/munkaban az marad fenn, aki tud alkalmazkodni. Ha ti nem tudtok (akartok), akkor igy jartatok.
9/21 A kérdező kommentje:
Balázska hány éves? Rég hallottunk felőle. Lehet azóta insta barátnője van és nem is incel már.
Egyébként nem minden incelnek főtt le a kávé, van aki változtat. Én pl. incel vagyok de tavaly volt 8 randim pl., na erre varj gombot!
38F incel
júl. 30. 12:13
10/21 anonim válasza:
Szerintem minden embernek lefőtt a kávé, aki incelnek vallja magát, mert nem a való világban él és cselekvés helyett mást okol a sikertelenségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!