Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek valóban nagyobb baj ha anyjával lakik a pasi mintha a feleségével lakna?
Egyik sem kellene.
A házast szerintem nem kell magyarázni.
A mama hoteles pedig ..2x szívtam meg, hogy hozzám költözött a férfi és szakításkor alig tudtam kitenni, ill nem akart szakítani, egyértelműen azért, mert akkor vissza kellett költözni a gyerekszobájukba. Nem nagyon szálltak be a közösbe. Az egyik eladadta volna velem a lakást, hogy vegyünk közösen nagyobbat, úgy, hogy kb 20%ban tudott volna beszállni az újba, de a tulajdonjogot 50-50 gondolta volna.
Hát hozzám többet anyutól 0 forinttal a zsebben nem költözik senki, az biztos.
11
Miért válnék el, addig amíg nincs senkim. tizenévig éltem külön külföldi munka végett. Nem jött össze új kapcsolat, pedig keresgéltem. Ismerősök akik váltak az két kategória. 1 pszichomókus akitől menekülnek. 2 Új kapcsolat végett dobbantott.
5 "amikor még anyámékkal laktam. Csaj inkább ment a házas hapsihoz"
Mivel nem volt csóró mamahoteles
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!