Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom hiány, mas komolexus vagy csak a józan ész mondatja ezt velem?
Volt pár olyan eset amikor ismerkedtem nőkkel, tarsasagban/munkahelyen. Elvoltunk,beszélgettünk de ennyi. Viszont páran a környezetemböl megjegyezték, hogy ilyenkor "volt valami a levegőben".
Mindig tudtam indokokat mondani, hogy miért látják rosszul(csak kedves volt, épp kapcsolatban van stb.)
Ilyenkor mennyire lehet adni egy külső szemlélő szavára, vagy arra ahogy ő látja a dolgokat? Lehet én láttam rosszul ezeket a szitukat?
Igazából a jövőre nézve érdekelne a véleményetek, hogy hallgassak-e ilyenkor ezeknek az embereknek aszavára.
Őszinte legyek?
Ha te nem érezted, akkor úgyis mindegy. Neked kell érezned, hogy köztetek van-e valami. Ha te nem érezted, akkor részedről nem volt.
nem kell a másikra hallgatni, vagy ha nagyon fontos neked az illető akkor kérdezd meg, hogy ez igaz? és várj
az intuitiv éned fogja megmondani, hogy mi a helyzet, ezzel ha megtanulsz rá figyelni és kommunikálni vele akkor nem lesz szükséged senki más tanácsára, meglátására, mert mindenkinek van egy nézőpontja és abból mindenkinek igaza van, ahonnét ő látja.
azok lehet többet láttak bele, mert már valaki oldalán szeretnének látni..
sokszor látok olyan helyzetet, hogy a társadalom, elvárások kényszeritenek embereket döntésre, házasságra, gyermekvállalásra, mert elvárják, hogy már nősüljek meg, vagy menjek férjhez, és nem saját magát kérdezi meg, hogy és én ezt szeretném?
mennek az elvárások után és soha egy kérdést nem tesznek fel, hogy igen és én ezt akarom, vagy ez igaz?
Köszi,értelek benneteket.
Az dolgozik csak bennem hogy mi van ha ilyenkor 1-1 lehetőséget szalasztottam el.
nem szalasztottál el ez csak egy gondolat, nincs olyan hogy a nagy ő csak úgy elsétál, hidd el, ha megfelelő a te kisugárzásod akkor pontosan azt fogod kapni aki hozzád akkor illik, és nincs olyan, hogy elsétál, vagy ha lenne is, akkor még nem érett meg rá a kapcsolat és újból megkapják a lehetőséget ha már megértek rá.
Ne görcsölj, lazits, nincs olyan csak a fejedben léteznek ezek a szorongások, az hogy ki hogyan befolyásol ezeket ki kell zárni hogy megzavarjanak csak az van ami a te világodban megteremtesz, ne engedj mást a fejedbe, urald az elméd, és ne forditva
"Igazából a jövőre nézve érdekelne a véleményetek, hogy hallgassak-e ilyenkor ezeknek az embereknek aszavára."
Ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!