Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a józan ész azt diktálja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a józan ész azt diktálja, hogy hívjak el egy lányt találkozóra, de legbelül még nem érzek semmit iránta, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha csupán összeillesztem a habitusunkat, értékrendszerünket, teljesen megfelelne, mégsem vagyok odáig érte. 3 éve ismerem de nem beszéltünk sokat, párszor találkoztunk csak. (Eddig a húga tetszett rendkívül, de rájöttem hogy teljesen különböző személyiségűek vagyunk vele.) 23 éves ahogy én is, egyikünknek se volt még senkije.
2017. szept. 21. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Ne hívd el!
2017. szept. 21. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:
8%
Még is, mit akarsz tőle, ha nem érzel iránta semmit? Max, sakkozhattok egy jót.
2017. szept. 21. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Vagy szexelhettek egy jót. Csak felállna rá azért, nem?
2017. szept. 21. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne hívd el!
2017. szept. 21. 19:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Talán azért nem érzek semmit, mert ő is visszahúzódó, csendesebb típus mint én, és emiatt nem sok mindent tudtam meg róla. Míg a húga totálisan extrovertált, eleinte azért is tetszett meg, mert nehéz lett volna nem észrevenni, de időközben rájöttem hogy ez túl sok.
2017. szept. 21. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Gondolom randira gondolsz. A randi általában arra való, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, mint férfi és nő. Hogy ebből kapcsolat vagy egy jó este lesz, az részletkérdés, attól még érzelmi alapú a kapcsolat, magyarán "tetszésre" megy. Nem üzleti, hogy az ember helyett a száraz hasznot nézed, logikusan megfontolva.

Vond le a konzekvenciát. Ha nincs szikra, nincs randi. Szokták mondani, 5+5 mindig 10. :)) Lehet valaki ilyen szuper meg olyan jó tulajdonságú, ha neked kell az az érzés, hogy odáig legyél érte és igenis akard őt (én is ilyen vagyok amúgy), akkor az nem. Lehet valaki isten, ha nincs meg az a valami, józan megfontolásból nem fogom választani, mert a szerelem és a szenvedély nem erről szól. Ezek emberi kapcsolatok, ezt érezni kell, nem tudni. Szerintem.

2017. szept. 21. 19:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Történt már olyan hogy valaki elkezdett ölelgetni és beleszerettem, szóval magamat ismerve ez megint könnyen megtörténhet.
2017. szept. 21. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Wow. "Könnyűvérű" (könnyűszívű?) vagy.
2017. szept. 21. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Velem még ilyen nem volt. :D Ha valakiben nem láttam meg az elején azt a valamit, már a gondolat is taszított, hogy hozzámérjen, nemhogy még ölelgessen meg tapogasson meg mit tudom én. Akármilyen jó ember is. Dehát különbözünk, nem baj az.:)
2017. szept. 21. 19:47
 10/10 A kérdező kommentje:
#8 Nagyon távolságtartó vagyok egy újonnan megismert embernél, vele már azért nem. A realitás talaján gondolkozva, hiába éreztem eddig a "szikrát" másnál, ha egyedül rajta látom hogy érdeklődik irántam valamennyire.
2017. szept. 21. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!