Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a józan ész azt diktálja, hogy hívjak el egy lányt találkozóra, de legbelül még nem érzek semmit iránta, mit tegyek?
Gondolom randira gondolsz. A randi általában arra való, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, mint férfi és nő. Hogy ebből kapcsolat vagy egy jó este lesz, az részletkérdés, attól még érzelmi alapú a kapcsolat, magyarán "tetszésre" megy. Nem üzleti, hogy az ember helyett a száraz hasznot nézed, logikusan megfontolva.
Vond le a konzekvenciát. Ha nincs szikra, nincs randi. Szokták mondani, 5+5 mindig 10. :)) Lehet valaki ilyen szuper meg olyan jó tulajdonságú, ha neked kell az az érzés, hogy odáig legyél érte és igenis akard őt (én is ilyen vagyok amúgy), akkor az nem. Lehet valaki isten, ha nincs meg az a valami, józan megfontolásból nem fogom választani, mert a szerelem és a szenvedély nem erről szól. Ezek emberi kapcsolatok, ezt érezni kell, nem tudni. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!