Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem sikerül párt találom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül párt találom?

Figyelt kérdés

Rég óta szeretnék barátnőt de még sosem jött össze. Tartok attól hogy sosem lesz. Nem is vagyok jó az ismerkedésben meg nem is nagyon van hol ismerkednem.

Már mindenki talált párt ennyi idős korára. Én meg egyedül vagyok és nagyon magányos. 27 vagyok jó lenne pl ha lenne kivel nyaralni menni. De én senkinek nem kellek.

júl. 28. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%

adsz magadra?

jársz társaságba?

júl. 28. 20:08
 2/12 anonim ***** válasza:
29%

Ezzel az írásképpel, fogalmazási készséggel és szókinccsel nem is csodálom, kérdező. Sok feleannyi idős diák, mint amennyi te vagy, értelmesebben, árnyaltabban tud írni, mint te. És az íráskészség az messze nem csak az írásban megnyilvánulási készségről, hanem olvasottságról, általános intelligenciáról is nagyon pontosan tanúskodik.

"Már mindenki talált párt ennyi idős korára."

Ennél meg mi sem áll távolabb a valóságtól.

júl. 28. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:
27%

mert ilyen vagy?

[link]

és ilyet akarsz?

[link]

júl. 28. 20:44
 4/12 Senior Séf ***** válasza:
63%
Rendkívül férfiasan tudsz picsogni. Valósággal elolvadnak a csajok ennyi karizma hatására.
júl. 28. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
20%

Ha alacsony pasi vagy, akkor semmi esélyed.

Ha elég magasra nőttél, akkor később még lehet sikered a nőknél.

júl. 28. 21:00
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Van pasi ismerősom aki 170cm magas, felesége, 175cm, ha felvesz egy magassarkút, akkor 180at is súrolja.

Ha 1 ember képes erre, akkor a többi is.

júl. 28. 21:03
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
3: Ez manapság a nőkre igaz, nem a férfiakra
júl. 28. 21:04
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Előnytelen a külsőd és/vagy gyengék a szociális készségeid.
júl. 28. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Heil grammar nazi #2!
júl. 29. 04:58
 10/12 anonim ***** válasza:

3 dolog kell alapvetően:

1. jó/megfelelő külső

2. megfelelő szociális készségek, tudjál ismerkedni, haverkodni, legyél nagydumás és menő

3. státusz: anyagi értelemben vett és társadalmi státusz: jó karrier, és ehhez hasonló nők elérhetőek legyenek számodra

Az első a legfontosabb, ha nagyon jó a külsőd, a többi kvázi elhanyagolható. Minél rosszabb vagy e téren a többi annál fontosabb lesz, egészen addig, amíg az átlagos szint alá nem csökken a külső megjelenésed. Ez esetben a többi már nem is fog számítani igazából.

Viszont az átlagos szint egyre feljebb tolódik, szóval igazából erre az egy dologra érdemes rágyúrni.

júl. 29. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!