Hol találom a pártprogramokat?
Szevasztok!
Az a helyzet, hogy eddig nem nagyon tartottam fenn a lépést a magyar politikával kapcsolatban, de mivel egyre jobban közeledik Április, kicsit szeretnék jobban tájékozódni a lehetőségekról. Már keresgéltem, de sehol nem találom sajnos az összefogás programját, sem a Fideszét, lehet csak én vagyok a végtelenül balf*sz és vak, de nagyon megköszönném, hogyha valaki be tudna csatolni egy oldalt ahol meg tudom találni a kért információkat.
Köszi és További szép napot!
Nem vagy balfax, én is kerestem egy darabig, aztán rájöttem hogy mi a program. Baloldal: O1G Fidesz-KDMP: Gyurcsány-Soros MHM: mindkettő 1G
Nem kell magyarázkodni, nem kell ígéretekkel elszámolni ha valaki hatalomra kerül, így senkit sem ér csalódás.
Az Egységben Magyarországért programbemutatója ha jól emlékszek most 25-én lesz.
A fidesznek nincs, és várhatóan nem is lesz programja.
A Mi Hazánk programját pedig itt találod: [link]
Az Egységben Magyarországért programját ma mutatták be, itt megtalálod:
Lejjebb görgetve letölthető a teljes, 70 oldalas programjuk. Jelen állás szerint tehát csak az Egységben Magyarországért koalíciónak és a Mi Hazánknak van kidolgozott, értelmes programja. A többi pártnak eddig sem volt, most sincs, és valószínűleg a választásokig már nem is lesz programjuk. Aki tehát program alapjn kíván dönteni, annak maradt ez a két opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!