Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol találom a pártprogramokat?

Hol találom a pártprogramokat?

Figyelt kérdés

Szevasztok!

Az a helyzet, hogy eddig nem nagyon tartottam fenn a lépést a magyar politikával kapcsolatban, de mivel egyre jobban közeledik Április, kicsit szeretnék jobban tájékozódni a lehetőségekról. Már keresgéltem, de sehol nem találom sajnos az összefogás programját, sem a Fideszét, lehet csak én vagyok a végtelenül balf*sz és vak, de nagyon megköszönném, hogyha valaki be tudna csatolni egy oldalt ahol meg tudom találni a kért információkat.

Köszi és További szép napot!

2022. febr. 20. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nincsenek.
2022. febr. 20. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
9%

Nem vagy balfax, én is kerestem egy darabig, aztán rájöttem hogy mi a program. Baloldal: O1G Fidesz-KDMP: Gyurcsány-Soros MHM: mindkettő 1G

Nem kell magyarázkodni, nem kell ígéretekkel elszámolni ha valaki hatalomra kerül, így senkit sem ér csalódás.

2022. febr. 20. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Az Egységben Magyarországért programbemutatója ha jól emlékszek most 25-én lesz.

A fidesznek nincs, és várhatóan nem is lesz programja.

A Mi Hazánk programját pedig itt találod: [link]

2022. febr. 20. 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
A Mi Hazánk programját az előttem szóló belinkelte. A többi ismertebb pártét sehol, mert nincs nekik.
2022. febr. 20. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
#4 Márki Zay Péter youtube oldalán már megtalálhatóak a programjuk egyes részletei, a teljes program bemutatója pedig ahogy említettem is, nemsokára lesz. Ne terjesszük azt, hogy az Egységben Magyarországért koalíciónak nincs programja, hiszen készültek, készülnek vele, már sok részlet nyilvános belőle, és nemsokára az egészet is bemutatják. A Mi Hazánk programja pedig ahogy említetted is, a linkelt oldalon megtalálható. Itt az egyedüli párt, aminek nincs, és várhatóan nem is lesz programja, az a fidesz.
2022. febr. 20. 17:01
 6/9 anonim ***** válasza:
39%
Ki az a kretén, aki ilyen esti mesék alapján szavaz?
2022. febr. 20. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
#6 Az, aki értelmesebb egy fokkal, mint hogy miniferizés meg O1G-zés alapján szavazzon.
2022. febr. 20. 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A fideszét ne keresd, már 12 éve nincs

2022. febr. 20. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Az Egységben Magyarországért programját ma mutatták be, itt megtalálod:

[link]

Lejjebb görgetve letölthető a teljes, 70 oldalas programjuk. Jelen állás szerint tehát csak az Egységben Magyarországért koalíciónak és a Mi Hazánknak van kidolgozott, értelmes programja. A többi pártnak eddig sem volt, most sincs, és valószínűleg a választásokig már nem is lesz programjuk. Aki tehát program alapjn kíván dönteni, annak maradt ez a két opció.

2022. márc. 9. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!