Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhat egy ilyen pasi párt magának?
27 éves lesz és rengeteg tartozása van a NAV felé, ezért a munkahelyére nincs bejelentve, feketén vesz meg magának mindent, úgy él. Állítólag ezt a tartozását sem akarja fizetni, hanem majd készpénzre azt is feketén. Semmi nincs a nevén, bankszámlája sincsen, mert van félnivalója. Jogosítvány nélkül vezet napi szinten, rendszeresen. Nem foglalkoztatja, hogy nincs TB-je , sem az hogy nyugdíja hogy lesz.
Egy ilyen pasit lehet komolyan venni, még úgy is, hogy nagyon elbűvölő személyisége van?
En is igy vagyok, kiveve a jogsi nelkuli vezetest. Mondjuk en elszeleltem a vilag faszara, ugyhogy johet ide a NAV, max. megdobalom oket duriannal.
40F incel
Ezen a szinten nincs az a személyiség, vagy külső adottság (együtt sem) ami ellensúlyozná ezt nekem.
Ha valki léhűtő, simlis, "törvényen kívüli" életet akar élni, az nem, hogy párnak, de még ismerősnek se hiányzik az életemből.
Attól, hogy nincs bejelentett munkája, miért nincs jogsija?
Azt meg hogy gondolja, hogy a NAV felé a tartozást feketén akarja majd rendezni?
Amúgy én ilyen emberrel még barátkozni sem akarnék, nem ám
párkapcsolatot. Szörnyen tudatlan alak lehet.
❌📛🔴🔴🔴🔴🔴❗❗❗❗❗⛔⛔⛔⛔⛔🚫🟥🔴🔴🔴
Igy.....
Két lábonjáró red flag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!