Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik találhat magának nehezebben párt?

Figyelt kérdés

A , Léna 20 éves, hosszú sötét haja van, szép arca, nagy fekete szemek, szép formás ajkak, szimmetrikus arc. A teste plusz kilókkal tarkítva van. Nagyobb mellek, nagyobb fenék, vastag combok. Nagyjából 160 centiméter 70-75kg kb.

B, Tamara szintén 20 éves, középhosszú vöröses barnás haja van, apró szemei, vékony ajkai, halvány szemöldöke, kissé maszkulin arcszerkezettel. A teste viszont kifejezetten szexi. Nagyobb mellek, nagy fenék, vékony hosszú lábak, nagyjából 175cm , 59-60 kiló.

Elmondható, hogy hasonló esélyekkel indulnak. Léna egyetemre jár , dolgozik, nagyon értelmes de nem túl vad az ágyban, dohányzik. Tamara butácska, alapiskolája van, nem dolgozik de cserébe nagyon ott van szexualitás terén, nincs a szexben nála tabu és nem dohányzik.

Melyiknek van több esélye párra találni?

2022. szept. 29. 17:54
A kérdező szavazást indított:
Léna
Tamara
19 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Jaj. Elírtam a kérdést. Melyik találhat magának előbb párt?
2022. szept. 29. 17:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűnek tartom, hogy Lénának magasabban lenne a léc, bár ugye a fene tudja. Szerintem kb azonos esélyeik vannak párt találni. Ami meghatározó, hogy melyikük válogatósabb és mennyit mozognak olyan helyen, ahol ismerkedni tudnak.
2022. szept. 29. 18:00
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Én Tamarára szavaztam, de csak azért mert szerintem neki lehet egy erős szexuális kisugárzása a leírtak alapján. De szerintem is egyenlő esélyeik vannak párt találni, mert Léna meg szép arcú, formás. Csak kérdés, hogy van-e önbizalma Lénának?
2022. szept. 29. 18:09
 4/13 anonim válasza:
52%
Tamarára már a leírás alapján felállt a hancúrlécem
2022. szept. 29. 18:13
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Lena a 160 centijev es 70-75 kilojaval inkabb dagadt, mint formas.
2022. szept. 29. 18:14
 6/13 Hans Pötterman ***** válasza:
Nekem mind 2 kéne.
2022. szept. 29. 18:15
 7/13 A kérdező kommentje:
Mindkét csaj ott van azért . A kérdés amiatt született meg, mert mindkettőnél lenne esélyem. De kíváncsi vagyok a véleményekre.
2022. szept. 29. 18:15
 8/13 Hans Pötterman ***** válasza:
74%

Hülye vagy? Hajrá mindkettőre! Ilyen lehetőséged nem valószínű,hogy lesz több

Komolyabbra fordítva.. Ha így kell kérdezned itt... Túlságosan egyikért sem lehetsz oda!

2022. szept. 29. 18:26
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Mi a zsánered? Ez a két csaj tök különböző. Én az alapján döntenék, hogy melyik tetszik jobban külsőre. Ha a belső értékeiket nézzük szerintem nem jobb egyik sem, mint a másik. Lehet, hogy Léna okosabb, de a második csaj hasonlít leírtak alapján egy ismerősömre, akit imád a férje és tök jól elvannak.
2022. szept. 29. 18:27
 10/13 A kérdező kommentje:

Mindkettővel volt dolgom, de döntenem kell mert bebukom mindkét csajszit. Különbözőek az igaz. Kíváncsi voltam mit írtok majd.

Aki azt írta , hogy az A kövér, az nagyot téved. Nem hurkás-tokás mint a kövérek. Olyan húsosabb, főleg az a szép kis háromszög a lábai között, olyan rózsaszín.. 😂 Elkalandoztam

2022. szept. 29. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!