Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálnak másképp azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnak másképp azok akik könnyen találnak párt, mint azok akik nehezebben?

Figyelt kérdés

Van aki olyan könnyen veszi az ismerkedést, pár havonta max évente új pár.

Valakinek meg évekbe telik egyáltalán párt találnia.

Mit csinalhatnak másképp?

Én arra gyanakszok, hogy akik gyakran találnak kapcsolatot nekik alacsonyabban van a mérve, kevesebbet válogatnak. De érdekel a ti véleményetek is.

2021. nov. 29. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Szocializálódnak.
2021. nov. 29. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Nem igazán érdekel ha más havonta talál másik párt, én inkáb 50 évente szeretnék szeretnék egyet találni akivel együtt maradunk.
2021. nov. 29. 10:30
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Jobban néznek ki, talán extrovertáltak is, de utóbbi nem feltétlenül, elég, ha csak szerencséjük van, azaz éppen jókor vannak jó helyen vagy eleve adott a potenciális jelöltekben bővelkedő közeg (pl. munkahely).
2021. nov. 29. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Egyrészt nyitott szemmel járnak és sokat mennek olyan társas eseményekre, ahol megismerkedhetnek új emberekkel. Lehet jobb a kommunikációs képességük és nem is dillemáznak annyit, hogy merjenek lépni vagy sem.

Másrészt valóban van egy olyan is, hogy lehet alacsonyabban a mérce, de ez nem feltétlenül pozitív, mert kapcsolatfüggőnek lenni még rosszabb, mint egyedül élni. Meg ha valaki csak úgy ugrik gyorsan egyikből a másikba, ott felmerül a kérdés, hogy vajon túltette magát, levonta magának a szükséges tanulságokat, hogy legközelebb ne bukjon el hasonlón az új kapcsolat.

2021. nov. 29. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Nekem sose volt nehéz, mert:

-pontosan tudom mit akarok

-eleve erre figyelek

-nem kisért a mult, az exek

-nincsenek agymenéseim h minden nő akármilyen

-nem hiányból keresek

-rendben vagyok egyedül

-soha nem a nő az első, hanem tartok amerre, lehet csatlakozni mellém, aztán ha kiszáll vagy csak hátráltat nem hat meg, gond nélkül kiteszem legyen az bárki

Akinek nehéz, az a felsoroltak ellentéte, a saját megfigyeléseim szerint. Elég azzal kezdeni h fogalma sincs mit akar, ez már kezdésnek is rossz.

2021. nov. 29. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
61%

Tulajdonképpen semmit sem csinálok. Valszeg szerencsém van.

N

2021. nov. 29. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
#6 ja csak létezned kell mert nő vagy XD
2021. nov. 29. 11:24
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

Azt vettem észre, hogy amikor nem volt senkim, nem igazán voltak jelentkezők. Amikor volt társam, vagy férjnél voltam, körüldongtak. Ez független volt a koromtól, még mindig így van. Szerintem másokra is érvényes.

N

2021. nov. 29. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:
94%

Nem hagyják el magukat. Sem külsőleg, sem lelkileg.

Céltudatosak és van önbizalmuk.

A lehetőséget keresik, nem a kifogásokat.

Van bátorságuk nyitni az újra.

Nekem sem jelentett ez gondot igazán soha. Próbáltam pozitív maradni, illetve nem úgy kinézni negyven felé sem, mint egy öregasszony. Sokan nem adnak magukra, keseregnek,szidják a világot.

Nyilván szerencse sem árt azért mindehhez.

2021. nov. 29. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!