Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magasak az elvárásaim?
Figyelt kérdés
Alapvetően elég “laza, sportos” csajnak tartanak, imádok wakeboardozni, fiatalabb koromban válogatott kajakos voltam, kikapcsolódni legszívesebben túrázni megyek. Imádok motorozni, autót vezetni stb. Matek szakon vagyok, ami egész jól megy. Nem tartom magam olyan embernek akinek senki sem jó, ráadásul főzésven nem vagyok nagyon otthon és politikában/történelemben is elég műveletlen vagyok, de sok helyről tájékozódom és kb minden érdekel a művészetektől a biológiám át. Sokszor éreztem azt ismerkedésnél (most is), hogy MINT EMBERT, egyáltalán nem tartom kevesebbnek, mint magamat, csak párkapcsolat szintjén nem érzem azt a biztonságot nyújtó férfi energiát, és ezt valószínűleg mindketten megérezzük. Pl. akivel most ismerkedem, ő soha nem sportolt remdszeresen. És próbálok eltekinteni tõle, mégis zavar. Plusz az ha egy férfi rosszul vezet. Vagy ha tájékozatlan. Vagy ha nem végzett egyetemet. Nagyon felszínes ember lennék?júl. 25. 19:23
21/23 anonim válasza:
Na ezért nem engedik a nőket a muzulmán országokban tanulni. :D Kellemes keresgélést a magyar pasik között! :DDDD
22/23 anonim válasza:
Azt tedd ami neked jó senki màsnak nincs joga bele szólni ezzel együtt én sima melós vagyok technikus és rossz erzés hogy ez miatt mindig kevesebb leszek. Esélyem sem lenne pl a melóban egy mérnöknőnél.
23/23 anonim válasza:
22 vagyok nem hiszem hogy felszìnes vagy tudod mit akarsz és miért elégednél meg mással.
Ne legyen az hogy jaj màsik majd mit szólnak mert semmi közük hozzád. Ne az legyen öreg korodra hogy kihagytàl dolgokat a semmi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!