Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magasak az elvárásaim?
Nem. Ezek reális elvárások. Már ha komoly kapcsolatot akarsz.
Igen, kell az, hogy az életviteled egyeztethető legyen a párodéval, és kell az, hogy intellektuálisan hasonló szinten legyetek, különben az egyik félnek rohadtul nem lesz kielégítő az együtt töltött idő (ezt nem kompenzálja az, ha jól néz ki)
Az, hogy magasak-e az elvárásaid, akor fognak kiderülni, ha évek múltán sem lesz senkid, hiába próbálkozol (fontos, hogy próbálkozni kell).
Amúgy fontos, hogy az életmód és az alapvető életfelfogás, életstílus egyezzen a két félnél, legalábbis legyenek átfedések, főleg ha túl nagyok a különbségek az okozhat gondot.
Az vagy, felszínes.
Nem valóban fontos dolgokat tartasz fontosnak te is, ahogy a legtöbb másik ember is.
Sok sikert!
Nekem túl unalmas lennél a turázásoddal, matekszakoddal. Ismertem ilyen csajt, csak a túrázásról tudott beszélni.
Ahogy az 5. írja az életet kell élvezni. Külföldre járok rendszeresen bulizni. Diplomám nincs nem is tervezem, aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni...
Te a saját klónodat keresed, csak férfiban. Ahogy 5-ös is írja, lehet, hogy a másik ember teljesen másban jó. Különbözünk egymástól és ettöl színes a világ.
Én inkább olyan partnert szeretnék magam mellé, akitöl tudok olyan dolgokat tanulni, amit én nem tudok. Akivel kiegészítjük egymást, mert mindegyikünk másban jó. Próbáld inkább a másik ember értékeit felfedezni.
Felszínes vagy, mert csak a tökéletes pasit vagy hajlandó elfogadni.
Nem elég sportos? - kuka
Rosszul vezet? - kuka
Nincs diplomája? - kuka
Gondolom az alacsony pasikat is lenézed...
Pont azzal lesz tobb egy kapcsolat hogy 2 ember van benne 2 kulonboző dolgokkal.
Ugyanabbol minek 2?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!