Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki hogy meleg-e? 23L
Társasházban lakom, aminek közös udvara van. Pár hónapja költözött ide egy srác az apukájával és az ő párjával.
Már az első perctől kezdve tetszett, de nagyon visszahúzódó vagyok ezért semmi jelet nem adtam neki.
Ő nagyon sokszor néz engem, mindig kedvesen mosolyog, van hogy meg is szólít és beszélünk pár szót.
Elmondtam egy 3. szomszédunknak (nő) hogy bejön a srác, ő nagyon jóba van velük is és velem is. Azt mondta hogy engedjem el mert meleg. Kérdeztem hogy honnan tudja, azt mondta nem megy bele, meleg és kész.
Belerakta a bogarat a fülembe és elgondolkodtam, tényleg vannak kicsit nőiesebb megnyilvánulásai (néha úgy áll/ül/beszél).
Szeretnék megbizonyosodni róla hogy tényleg nincs nála esélyem vagy ez csak egy pletyka, de nem tudom hogy lehetne ezt kideríteni. Nem szeretnék bepróbálkozni nála mert lehet hogy kellemetlennek érezné.:( Van valami tippetek?
Köszi a válaszokat.
Még mindig nem tudom biztosra, de azóta volt több jel is.
Bejelöltem fb-n, visszajelölt de mintha kerülne azóta. Ki sem jön a házból pedig mindig kint szokta bütykölni az autóit. Múltkor elindultam itthonról de vissza kellett mennem valamiért, kb. 2 perc telt el mire visszaértem és akkor már kint volt. Ha véletlenül kint van amikor hazaérek akkor nem mosolyog, mintha kellemetlenül érezné magát.
Illetve tegnap este volt vele egy srác, együtt nézték a csillagokat kifeküdve az udvaron.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!