Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy derítsem ki hogy meleg-e?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítsem ki hogy meleg-e? 23L

Figyelt kérdés

Társasházban lakom, aminek közös udvara van. Pár hónapja költözött ide egy srác az apukájával és az ő párjával.

Már az első perctől kezdve tetszett, de nagyon visszahúzódó vagyok ezért semmi jelet nem adtam neki.

Ő nagyon sokszor néz engem, mindig kedvesen mosolyog, van hogy meg is szólít és beszélünk pár szót.

Elmondtam egy 3. szomszédunknak (nő) hogy bejön a srác, ő nagyon jóba van velük is és velem is. Azt mondta hogy engedjem el mert meleg. Kérdeztem hogy honnan tudja, azt mondta nem megy bele, meleg és kész.

Belerakta a bogarat a fülembe és elgondolkodtam, tényleg vannak kicsit nőiesebb megnyilvánulásai (néha úgy áll/ül/beszél).

Szeretnék megbizonyosodni róla hogy tényleg nincs nála esélyem vagy ez csak egy pletyka, de nem tudom hogy lehetne ezt kideríteni. Nem szeretnék bepróbálkozni nála mert lehet hogy kellemetlennek érezné.:( Van valami tippetek?

júl. 24. 23:04
1 2
 1/12 anonim válasza:
Szerintem, először barátkoznod kellene vele, s nem úgy, hogy "szia, bejössz" és a hasonlók, hanem egyszerű barátkozás. Aztán ha megvan egy bizalmi viszony, biztosan elmondja majd, de nem feltétlen szabad kényszeríteni senkit a "vallatásra". De persze, ez teljesen szubjektív 😅
júl. 24. 23:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Ejts le valamit a földre, és vedd fel.ha meleg, nem néz meg :)
júl. 25. 00:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak azért mondta azt neked hogy meleg mert ő pályázik rá 😄
júl. 25. 00:24
 4/12 anonim válasza:
#3, Ez is egy opció...😃
júl. 25. 09:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Beszélgessetek, ismerkedjetek tét nélkül, ő már egyébként szerintem tett kezdő lépéseket, ha megszólított téged. Idővel finoman bókolhatsz is neki, kérhetsz tőle segítséget, meg is érintheted, és látni fogod, hogy hogyan reagál. Akár közös programra is meghívhatod, hogy "pont most van egy érdekes kiállítás, csak sajnos senki nem tud eljönni", hátha veszi a lapot, és elvisz téged. Kicsit neked is aktívabbnak kell lenned, ha ki akarod deríteni az igazságot. Egyébként meg soha ne adj mások véleményére (hallgasd meg őket, de semmit ne vegyél készpénznek), inkább alakítsd ki a saját véleményedet.
júl. 25. 11:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Azért meleg a srác a szomszédasszonyod szemében, mert az ő egyértelmű bepróbálkozását a srác finoman lepattinthatta.

20-as éveim elején és is lepattintottam az elhanyagoltabb 30-asokat, ápoltabb 40+-osokat.

Ha meleg lenne, az látszódna beszédén, mozdulatain.

Kérdd meg, hogy segítsen beállítani a TV-det. Ha feljön kínáld meg egy itallal, riszáld előtte magad szexin... :)

júl. 25. 13:45
 7/12 anonim válasza:
100%

#6, "Ha meleg lenne, az látszódna beszédén, mozdulatain."

Ez ebben a formában nem igaz, tökre nagy általanosítás, hogy minden meleg lányos, nőies, illetve, hogy szinte sugárzik róluk a szexualitásuk. Mondom ezt úgy, mint meleg. Soha nem arra törekedtem, hogy "közhirré" tegyem, hogy na én sem a nőkre bukom.

De ha lányos vagy nőies is valóban, még akkor sem feltétlenül meleg a srác. Ne általánosítsunk, mert a népet sem egy emberről kell megítélni.

Tehát egy szó, mint száz, barátkozz vele kedves kérdező, tét nélkül. A nő szomszédodnak nem adnák a szavára, döntsd el magad, hogy kivel állsz szóba, s kivel nem, kinél próbálkozol be, s kinél nem. Ismerd meg, aztán ha esetleg tetszel neki, biztos, hogy viszonozni fogja, ha pedig mégsem, barátok lehettek. :) Ő megsértődni bizonyára nem fog, neked pedig hidd el, jól jön egy meleg barát. ;)

júl. 25. 21:01
 8/12 retektorta ***** válasza:

"vannak kicsit nőiesebb megnyilvánulásai (néha úgy áll/ül/beszél)."

Ez nem utal semmire. Van meleg ismerősöm, úgy néz ki mint egy férfias férfi, soha meg nem mondanád hogy a hozzá hasonló férfias férfiakat szereti nem a lányokat, és mellesleg utálja a nyivákoló, vonagló, nőt játszó, nyálas b.zikat.

júl. 25. 22:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy "bu$i-e vagy?"
júl. 26. 06:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Van akváriuma?
júl. 27. 15:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!