Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki hogy meleg-e? 23L
Társasházban lakom, aminek közös udvara van. Pár hónapja költözött ide egy srác az apukájával és az ő párjával.
Már az első perctől kezdve tetszett, de nagyon visszahúzódó vagyok ezért semmi jelet nem adtam neki.
Ő nagyon sokszor néz engem, mindig kedvesen mosolyog, van hogy meg is szólít és beszélünk pár szót.
Elmondtam egy 3. szomszédunknak (nő) hogy bejön a srác, ő nagyon jóba van velük is és velem is. Azt mondta hogy engedjem el mert meleg. Kérdeztem hogy honnan tudja, azt mondta nem megy bele, meleg és kész.
Belerakta a bogarat a fülembe és elgondolkodtam, tényleg vannak kicsit nőiesebb megnyilvánulásai (néha úgy áll/ül/beszél).
Szeretnék megbizonyosodni róla hogy tényleg nincs nála esélyem vagy ez csak egy pletyka, de nem tudom hogy lehetne ezt kideríteni. Nem szeretnék bepróbálkozni nála mert lehet hogy kellemetlennek érezné.:( Van valami tippetek?
Azért meleg a srác a szomszédasszonyod szemében, mert az ő egyértelmű bepróbálkozását a srác finoman lepattinthatta.
20-as éveim elején és is lepattintottam az elhanyagoltabb 30-asokat, ápoltabb 40+-osokat.
Ha meleg lenne, az látszódna beszédén, mozdulatain.
Kérdd meg, hogy segítsen beállítani a TV-det. Ha feljön kínáld meg egy itallal, riszáld előtte magad szexin... :)
#6, "Ha meleg lenne, az látszódna beszédén, mozdulatain."
Ez ebben a formában nem igaz, tökre nagy általanosítás, hogy minden meleg lányos, nőies, illetve, hogy szinte sugárzik róluk a szexualitásuk. Mondom ezt úgy, mint meleg. Soha nem arra törekedtem, hogy "közhirré" tegyem, hogy na én sem a nőkre bukom.
De ha lányos vagy nőies is valóban, még akkor sem feltétlenül meleg a srác. Ne általánosítsunk, mert a népet sem egy emberről kell megítélni.
Tehát egy szó, mint száz, barátkozz vele kedves kérdező, tét nélkül. A nő szomszédodnak nem adnák a szavára, döntsd el magad, hogy kivel állsz szóba, s kivel nem, kinél próbálkozol be, s kinél nem. Ismerd meg, aztán ha esetleg tetszel neki, biztos, hogy viszonozni fogja, ha pedig mégsem, barátok lehettek. :) Ő megsértődni bizonyára nem fog, neked pedig hidd el, jól jön egy meleg barát. ;)
"vannak kicsit nőiesebb megnyilvánulásai (néha úgy áll/ül/beszél)."
Ez nem utal semmire. Van meleg ismerősöm, úgy néz ki mint egy férfias férfi, soha meg nem mondanád hogy a hozzá hasonló férfias férfiakat szereti nem a lányokat, és mellesleg utálja a nyivákoló, vonagló, nőt játszó, nyálas b.zikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!