Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek nincs elég motivációja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincs elég motivációja a társkereséshez, annak valószínűleg nem is való társ?

Figyelt kérdés

Főleg férfiakkal szemben elvárás ez, hogy menjen, "hajtsa a vére", akarjon nőkkel intim kapcsolatba kerülni és végülis nem is csak az a lényeg, hogy hány esetben ér el sikert, hanem hogy látszódjon rajta az akarat. Az ha valaki elengedi a dolgot, nagyon sokszor a gyengeség jelének tartják, pedig lehet az illető szeretne társat, csak belekényelmesedett az egyedüllétbe, hogy nem kell senkinek megfelelni, senkihez alkalmazkodni és az életem más területeire koncentrál.

Nőknél nem tudom hogy van, de a mostani közvélemény és az itteni hozzászólások többsége szerint nekik jobb egyedül, mint átlagos férfi mellett, szóval ott kevésbé furcsállják, ha valaki nem keres aktívan maga mellé senkit. Viszont ha valaki tényleg úgy van vele, hogy hát jó lenne egy társ, de nem töröm össze magam azért, hogy találjak, az valószínűleg nem vágyik eléggé a párkapcsolatra, hiányzik belőle valami? Mert sokan minden követ próbálnak megmozgatni, hogy legyen párjuk.

júl. 24. 12:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
18: ti még hisztek a nagy Ô-ben? Biztos lenne helyette más, még jobb is.
júl. 25. 13:49
 22/28 anonim ***** válasza:
#21 Nem így "a nagy Őben"... Csak ő pontosan olyan személyiség/lélek, olyan testben, amilyenre mindig is vágytam. És úgy hat rám, olyanokat hoz/vált ki belőlem, olyan közöttünk a dinamika, ami nem másolható, meg sem közelíthető. Nekem nem kell jobb. Másmilyen sem. És nem vagyok már fiatal - ez is számít.
júl. 25. 14:00
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

15-ös, 21-es vagyok. 22-esnek: Márai Sándortól eszembe jut ez az idézet:

"Nagyon fájt a szívem, egy évig azt hittem, hogy belehalok. De aztán felébredtem egy napon, és megtudtam valamit... igen, azt a legfontosabbat, amit csak egyedül tudhat meg az ember. Megmondjam?... Nem fog fájni?...Kibírod? Hát igen, én kibírtam. De nem szívesen mondom meg senkinek, nem szeretem elvenni az emberek hitét, egy gyönyörű téveszmébe vetett hitüket, amiből annyi szenvedés, de annyi nagyszerűség is származik: hőstettek, műalkotások, csodálatos emberi erőfeszítések. Te most olyan lelkiállapotban vagy, tudom. Mégis azt akarod, hogy megmondjam? Hát, ha akarod. De ne haragudj reám aztán... engem Isten megvert és megajándékozott ezzel, hogy megtudhattam és kibírtam és nem haltam bele. Mit tudtam meg?... Hát azt, hogy nincsen igazi.

Egy napon felébredtem... és mosolyogtam. Már nem fájt semmi. És egyszerre értettem, hogy nincsen igazi. Sem a földön, sem az égben. Nincs ő sehol, az a bizonyos. Csak emberek vannak, s minden emberben van egy szemernyi az igaziból, s egyikben sincs meg az, amit a másiktól várunk, remélünk. Nincs teljes ember, és nincs az a bizonyos, az az egyetlen, az a csodálatos, boldogító és egyedülvaló. Csak emberek vannak, s egy emberben minden benne van, salak és sugár, minden."

júl. 25. 23:21
 24/28 MolotovPunk ***** válasza:
100%

23/ Márai idézetek amúgy nagyon jók.

Magamról annyit szeretnék csak mondani, évek óta egyedül élek, szívem mélyén valahol mégis vágyom valakire, de nem mindenáron. Tény, hogy randizás szempontjából elkényelmesedtem, nem igazán randizok már, de ugyanakkor vannak hobbijaim, amivel elütöm az időt barátnő nélkül is. Szeretem a számítógépeket, a baráti összejöveteleket, de ugyanakkor mégis sportos vékony alkat vagyok és gyakran kerékpározok is, mivel szeretem a bringákat. Igazából olyan pasi vagyok, akinek sok én idő kell, még párkapcsolatban is. Nem szeretem azt, ha egy nő állandóan a nyakamon lóg és mindent megakar szabni nekem, mikor hova menjek, mit csináljak, lehet azért alakult ez ki bennem, mert több éve vagyok szingli és régen volt már komoly kapcsolatom. Egyébként a nagy Ő-ben én sem hiszek, mert szerintem sem létezik az.

júl. 26. 00:36
 25/28 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ma már elfogadott a másság!

Nyugi!

júl. 27. 18:08
 26/28 anonim ***** válasza:
Más,mint más. :D
júl. 27. 22:32
 27/28 anonim ***** válasza:
62%

#18, 22 Átérzem! Belül ott van veled ;)

#23, 24 Köszi! Jó volt olvasni!

júl. 28. 07:08
 28/28 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, nézd a dolog jó oldalát: így most minden esélyed megvan arra, hogy nem párkapcsolatban élve talál el Ámor nyila! Azért ez nagy könnyebbség, hidd el!
júl. 28. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!