Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kis motiváció reggelre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis motiváció reggelre?

Figyelt kérdés

[link]

Ne adjátok fel 🤣

#pocak #melós #incelálom
júl. 24. 08:18
 1/10 Antiszociális lény ***** válasza:
100%
Ettől inkább szomorú lettem, mintsem motivált.
júl. 24. 08:23
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Inkább gáz az egész.
júl. 24. 08:30
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Még csak nem is nevettem.
júl. 24. 08:32
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Ha az első 2 kép alapján tényleg úgy történne a dolog, akkor a 3. képen látható kanapén, ücsörgés helyett egy „casting jelenet” történne. Továbbá lenne egy 4. kép is, ahol a csávó lazán cigizik, míg a csaj félájultan, kócos hajjal, elmosódott sminkkel és a szétvetett végtagjaival szinte lefordul a kanapéról. 🥹
júl. 24. 08:43
 5/10 anonim ***** válasza:
42%

Esetleg ez?

[link]

júl. 24. 08:47
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Erről az jut eszembe mikor csak rámosolyogtam egy szép nőre, ő visszamosolygott rám, majd ugyanígy odajött hozzám és megcsókolt. Nem telt el sok idő, már az ágyban is voltunk mezítelenül s élveztük egymást. Rá fél évre össze is házasodtunk.

Aztán reggel megszólalt az a gonosz ébresztőóra és pofán vágott a valóság. Köszi, hogy emlékeztettél rá, feltépve ezzel régi, már begyógyultnak hitt sebeket!!!!!!!

júl. 24. 09:34
 7/10 anonim ***** válasza:
45%

Nem értem ezt a mémet.

Egyébként meg egy ennyire elhízott pasinak, aki a képen van, nem a csajozással, hanem magával kellene foglalkoznia.

Jó eséllyel alakulhat ki nála cukorbetegség, amit ha nem kezelnek rendesen, katasztrófához vezethet.

Szóval a mém egy alacsony IQ-val rendelkező pasit mutat be.

Egy értelmes kövér ember rendbe teszi magát.

júl. 24. 09:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Igazából az évek óta itt vergődő "egyszerű melós, pocakos férfinak miért nem lehet csinos, vékony barátnője?" kérdések kiírója jutott eszembe, ahogy megláttam, csak ezért osztottam meg.

júl. 24. 09:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 szerintem az a jelentése a mémnek hogy az ilyen nem is tudna mit kezdeni azzal ha "kapna" egy nőt, csak beültetné maga mellé a tv elé hogy eztán együtt legyenek szobanövények. Legalábbis én így értelmezem 🤔
júl. 24. 10:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez rajz inkább mese nem is a valóság .
júl. 24. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!