Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza a motivációmat az ismerkedésben?
Görcsösen se keresd. Ha nem élvezed szarni bele.
Majd jön valaki s újra élvezet lesz, vagy nem.
De rá feszülni mint celofán a paradicsomlére a-a, nem szabad.
F.
Kiégtél
De van egy sokkal rosszabb hírem is: ez sajnos nagyon nehezen visszafordítható, akkor sem ha szünetelteted az ismerkedéseket
Más életcélt kell találnod, mert ha kiégsz nem érdemes már erőltetni, annál kevésbé fog menni
Ezt én is írhattam volna egy 3 éve kb. Na azóta úgy belevetettem magam a saját kis világomba hobbik terén, hogy orrvérzésig vittem és közben ténylegesen elment ez a vágy. Teljesen elég ha mikor rám jön kicsapom és “megyek tovább”. Csak akkor érzem, hogy ez így nem oké ha valaki felhívja rá a figyelmem.
Valami átmenetet kellene képezned szerintem. Önzőnek lenni kicsit végre és a saját boldogságod boostolni de nem egy kapcsolat után áhítozva. A belefektetett energiát lecsökkenteni 20%~ a többit meg magadra. Ne nullára mert tényleg meg lehet borulni és onnan nehéz visszajönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!