Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elviselnéd, ha a párod - a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elviselnéd, ha a párod - a saját érdekedben - kontrollálna?

Figyelt kérdés

Konkrét példák:

Néha munka után szeretek egy kicsit bent maradni. Nem stréberségből, hanem kicsit élvezem a csendet, és szívesebben csinálok meg valamit megszakítás nélkül. Ez nem mindennapos.

Rámszólt, hogy ne legyek rabszolga, ne túlórázzak ha úgysem fizetik meg. Jogos, de basszus, nem kényszerít senki. Én szeretném, hogy túlessek valamin, és addig se stresszeljek miatta.

Másik példa: Például elszaladna egy boltba valamiért, de szétmegy a feje (gyógyszer nem is segít rajta) vagy egyszerűen nincs lélekereje kimozdulni. Felajánlom, hogy elszaladok én - lehet hogy kicsit messze van, de szívesen megyek, plusz addig is sétálok és zenét hallgatok. Sokszor úgy kell "küzdenem" hogy elengedjen, mert ő szarul érezné magát, hogy "ugráltat".

júl. 22. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a saját érdeked, hanem az övé. Ö akarja rád eröltetni azt az akaratot, amit ö jónak lát. Nekem ez nem kéne, hogy más majd megmondja, hogy meddig dolgozhatok, vagy elmehetek-e a boltba. Ez az állandó súrlódás, vitatéma nekem sok lenne. Felesleges idötöltésnek tartanám napi többször ilyen szarok miatt gyözködni a másik embert.
júl. 22. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem viselném el, hiszen felnőtt ember vagyok, nem egy gyerek.
júl. 22. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezekből egyiket sem a saját érdekedben csinálja, így az ilyen jellegű kontrollmániát nem tolerálnám hosszútávon.
júl. 22. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt, nem bírom, ha kontrollálnak, bár ez szerintem nem az a kategória. Ha nem akarja, hogy elmenj helyette, hanem mártírkodna, lelke rajta én nem nyüstölném a helyedben. A másik példa meg inkább kéretlen véleménynek hangzik, mint kontrollálásnak. Ő szeretne otthon lenni veled, ahelyett, hogy te a munkába vagy ingyen. Te meg menekülsz otthonról, kb bárhol szívesebben vagy ezekszerint. Volt nekem is olyan kapcsolatom, ahol a pasi inkább házon kívül volt, ha én házon belül. Vége is lett.
júl. 22. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Nem bírom ha irányítani akarnak.
júl. 22. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
Ő a domináns fél, én is hasonló helyzetben vagyok évek óta. Elfogadtam, hogy azt csinálom amit jóvá hagy. Legalább nem kell gondolkodnom sok területen.
júl. 22. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Tíz percig se tudnám elviselni.
júl. 22. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól függ ki a nő ki a férfi
júl. 23. 08:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!