Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baltaarcúu kérdése:

Tinder algoritmus?

Figyelt kérdés

Tényleg bizonyos algoritmus szerint ajánlgat a Tinder nekem csajokat?

Már vagy 7 matchem van, de egyre se akadtam még. Ennyi lány van fent?

Balra is szoktam bőven huzigálni, meg leválni is szoktam ha valami "nem Kerek". A többiekkel még sincs kapásom...

júl. 21. 09:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen...a rongyrázós,fennhordott orr a divat ott...
júl. 25. 18:44
 12/17 anonim ***** válasza:

#11: Sajnos a való életben is. És sokszor pont azok viselkednek így, akiknek semmi alapjuk sincs erre, és nem is várnád ezt tőlük. Átlagos, szürke verebek is sokszor királykisasszonyokként viselkednek, mert hozzászoktak ahhoz, hogy ezt megtehetik.

Egyébként nem igazán értem a Tinder "logikáját", eléggé kaotikusan dobál fel embereket, holott elvileg helymeghatározáson alapszik, plusz nekem be is van írva a lakóhely. De pl. az előbb is feldobott egy csajt, aki Székesfehérváron él, és azt írta a Tinder, hogy 27 km-re tőlem, holott Fehérvár vagy 250-300 km lehet tőlünk. Ráadásul a telefont használtam, még azt sem mondhatom, hogy a gépen Tindereztem, és ott bekavart az IP cím vagy valami.

júl. 25. 20:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor hamarosan torlom a dolgot...Badoo?
júl. 26. 14:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Ugyanaz
júl. 26. 17:32
 15/17 anonim ***** válasza:
A Badoo sem jobb, ott talán még több a lepusztult, kórosan elhízott meg 8 osztályt sem végzett nő.
júl. 26. 18:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Mindig az elejére dobja be azokat a lányokat, akik jobbra húztak és ha te balra húzod, még ki is írja, hogy lemaradtam a matchről, fizessek elő. :D

Nem értem a logikát, ha már balra húztam, azt okkal tettem, miért gondolnám meg magam. De ha nem is dobja fel, akkor is kár előfizetni.

De nekem is fura volt ez a tinder. Szinte csak olyan lányok vannak, akikről nem is gondolnám, hogy bármikor is szinglik lennének. Ezek nagy része tuti, hogy kamu.

Meg tényleg az lejeén még volt napi 3-4 match is, utána viszont ilyen havi 1-2, most vagy hátra sorolt az algoritmus vagy elfogytak a valós lányok a környékről.

júl. 29. 11:02
 17/17 anonim ***** válasza:

En is feladtam igazabol. :D

Most mar csak a 10/10-es csajok maradtak, akiknel eselyem sincs. Volt onnan harom randim, igazabol arra volt jo, hogy megtudjam, hogy azert annyira rusnya nem vagyok, mert eleg sok matchem volt.

júl. 29. 12:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!