Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baltaarcúu kérdése:
Tinder algoritmus?
Figyelt kérdés
Tényleg bizonyos algoritmus szerint ajánlgat a Tinder nekem csajokat?
Már vagy 7 matchem van, de egyre se akadtam még. Ennyi lány van fent?
Balra is szoktam bőven huzigálni, meg leválni is szoktam ha valami "nem Kerek". A többiekkel még sincs kapásom...
júl. 21. 09:17
1/17 anonim válasza:
Nem tudom, nekem volt már egyszer-kétszer olyan, hogy megjelöltem valakit, és rögtön matcheltünk is, szóval az illető már korábban megjelölt engem. Mondjuk ezekben a matchelésekben sem volt semmi köszönet...
3/17 anonim válasza:
Nekem is előredobálja azokat, akik jobbra húztak. Kicsit ellentmondásos, mert elvileg az lenne a cél hogy fizess elő...
4/17 anonim válasza:
Hàt nekem szökőévente van matchem Tinderen pedig normál srác vagyok normál kinézettel, normál képekkel. Nem értem 🤷
5/17 A kérdező kommentje:
Én ahhoz képest tele vagyok,de sehogy nem akadok beléjük...😄
Mintha hátra sorolná a kedvelőket...tuti prémiumra buzdít a dög...
júl. 21. 16:46
6/17 anonim válasza:
Ja igen ilyen titkos hodoloim vannak de az tuti fake hogy előfizess. Valami kamuprofillal likolgatnak
7/17 anonim válasza:
#5: Valószínűleg igen, nekem is van függőben vagy 4 ember, akik megjelöltek, de tutira kamuk lehetnek, és prémiumot kellene vennem ahhoz, hogy láthassam őket. Én az ilyesmikért nem fogok fizetni, aki nem akar velem ismerkedni, az akkor sem fog, ha előfizetek valami sz.rra.
8/17 A kérdező kommentje:
Á,nem is gondoltam az előfizetésre...
júl. 22. 20:26
9/17 anonim válasza:
Akit nem húztál balra és frissen belájkol, azt a második helyre dobja mindig.
10/17 Bobbiw válasza:
Egyértelműen a pénzed akarja az oldal (előfizetést) anélkül esély nagyon kevés, vagy időigényes. Régen voltam ott... Szerintem is sok a kamu profil, vagy, tényleg százával vannak a sznobok, az elitből....normál hétköznapi nő, mintha nem is lenne ott...talán több mint 10 évvel ezelőtt még más volt .. de....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!